Openingsuren

Maandag 01/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 02/03 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 24/02 GeslotenGesloten
Donderdag 25/02 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 26/02 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 27/02 Na afspraakGesloten
Zondag 28/02 GeslotenGesloten

Info

Op zoek naar een kapper waar service en advies voorop staat? Dan moet u beslist een afspraak maken bij Riant Coiffure in De Panne. Bij deze kapper wordt uw snit steeds tot in de puntjes verzorgd. Er wordt enkel gewerkt met kwaliteitsvolle producten die u en uw haar ten goede komen.

Kapster Magda ontvangt iedereen in een ontspannen sfeer voor een nieuwe snit, kleuring, mèches, of andere haarverzorging. Bij Coiffure Riant kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor een hip en modern kapsel op maat.
 

Kapsalon De Panne

Het professionele kappersteam beheerst alle kniptechnieken tot in de kleinste details en tovert het perfecte kapsel tevoorschijn. Precies zoals u het wil. Niet zeker welk kapsel u wil? De kapster adviseert u graag over welke snit uw contouren het mooist accentueert.

Omdat elk haartype specifieke behoeften heeft wordt er bij Riant Coiffure gewerkt met de haarproducten van Goldwell. Dit haarverzorgingsmerk heeft voor ieder haartype een apart uitgewerkte lijn.

Kleuren van haren

Wilt u een nieuwe haarkleur uitproberen? De ervaren kapster uit De Panne staat u graag bij met kleuradvies.. Met de kwaliteitsproducten van Goldwell wordt uw nieuwe haarkleur gegarandeerd een succes.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Zeer vriendelijk. Je zou willen... 10 Review door: Egbert
Hallo,rnIk wens je een fijne... 9 Review door: Rosalia
Doe zo verder, heel aangenaam.... 10 Review door: Magda
bonnes et joyeuses fêtes de fin... 10 Review door: Chantal
Zeer gedienstige dame... 10 Review door: Michel
Altijd klaar om verder te helpen... 10 Review door: Rosette
Heel vriendelijk... 7,7 Review door: Rayan