Openingsuren

Maandag 23/09 Na afspraak
Dinsdag 24/09 Na afspraak
Woensdag 25/09 Gesloten
Donderdag 26/09 Na afspraak
Vrijdag 20/09 Na afspraak
Zaterdag 21/09 Na afspraakGesloten
Zondag 22/09 Gesloten

Foto’s

Info

Op zoek naar een kapper waar service en advies voorop staat? Dan moet u beslist een afspraak maken bij Riant Coiffure in De Panne. Bij deze kapper wordt uw snit steeds tot in de puntjes verzorgd. Er wordt enkel gewerkt met kwaliteitsvolle producten die u en uw haar ten goede komen.

Kapster Magda ontvangt iedereen in een ontspannen sfeer voor een nieuwe snit, kleuring, mèches, of andere haarverzorging. Bij Coiffure Riant kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor een hip en modern kapsel op maat.
 

Kapsalon De Panne

Het professionele kappersteam beheerst alle kniptechnieken tot in de kleinste details en tovert het perfecte kapsel tevoorschijn. Precies zoals u het wil. Niet zeker welk kapsel u wil? De kapster adviseert u graag over welke snit uw contouren het mooist accentueert.

Omdat elk haartype specifieke behoeften heeft wordt er bij Riant Coiffure gewerkt met de haarproducten van Goldwell. Dit haarverzorgingsmerk heeft voor ieder haartype een apart uitgewerkte lijn.

Kleuren van haren

Wilt u een nieuwe haarkleur uitproberen? De ervaren kapster uit De Panne staat u graag bij met kleuradvies.. Met de kwaliteitsproducten van Goldwell wordt uw nieuwe haarkleur gegarandeerd een succes.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Leuk geschenk

Bij aankoop van 2 producten (bv shampoo en verzorging) ontvangt u een leuk geschenk: een handdroger of een straightener.

Open bijlage

Trefwoorden

Reviews

Heel goede kapper , mooie kleuri... 9,6 Review door: Caroline
Super vriendelijk.... 9,5 Review door: Diane
Perfect als kapster en als mens... 10 Review door: Nadine
Aangenaam verblijf tijdens het k... 10 Review door: Magda
Altijd een lach en een goed onth... 10 Review door: Magda
Altijd een goed onthaal en een g... 10 Review door: Magda
goede kwaliteit in korte tijd... 10 Review door: Serge