Riant Coiffure

Openingsuren

Maandag 20/01 Na afspraak
Dinsdag 21/01 Na afspraak
Woensdag 22/01 Gesloten
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 17/01 Na afspraak
Zaterdag 18/01 Na afspraakGesloten
Zondag 19/01 Gesloten

Foto’s

Info

Op zoek naar een kapper waar service en advies voorop staat? Dan moet u beslist een afspraak maken bij Riant Coiffure in De Panne. Bij deze kapper wordt uw snit steeds tot in de puntjes verzorgd. Er wordt enkel gewerkt met kwaliteitsvolle producten die u en uw haar ten goede komen.

Kapster Magda ontvangt iedereen in een ontspannen sfeer voor een nieuwe snit, kleuring, mèches, of andere haarverzorging. Bij Coiffure Riant kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor een hip en modern kapsel op maat.
 

Kapsalon De Panne

Het professionele kappersteam beheerst alle kniptechnieken tot in de kleinste details en tovert het perfecte kapsel tevoorschijn. Precies zoals u het wil. Niet zeker welk kapsel u wil? De kapster adviseert u graag over welke snit uw contouren het mooist accentueert.

Omdat elk haartype specifieke behoeften heeft wordt er bij Riant Coiffure gewerkt met de haarproducten van Goldwell. Dit haarverzorgingsmerk heeft voor ieder haartype een apart uitgewerkte lijn.

Kleuren van haren

Wilt u een nieuwe haarkleur uitproberen? De ervaren kapster uit De Panne staat u graag bij met kleuradvies.. Met de kwaliteitsproducten van Goldwell wordt uw nieuwe haarkleur gegarandeerd een succes.

Ligging en routebeschrijving