Riant Coiffure

Openingsuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Gesloten
Donderdag 02/04 Na afspraak
Vrijdag 03/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Na afspraakGesloten
Zondag 05/04 Gesloten

Foto’s

Info

Op zoek naar een kapper waar service en advies voorop staat? Dan moet u beslist een afspraak maken bij Riant Coiffure in De Panne. Bij deze kapper wordt uw snit steeds tot in de puntjes verzorgd. Er wordt enkel gewerkt met kwaliteitsvolle producten die u en uw haar ten goede komen.

Kapster Magda ontvangt iedereen in een ontspannen sfeer voor een nieuwe snit, kleuring, mèches, of andere haarverzorging. Bij Coiffure Riant kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor een hip en modern kapsel op maat.
 

Kapsalon De Panne

Het professionele kappersteam beheerst alle kniptechnieken tot in de kleinste details en tovert het perfecte kapsel tevoorschijn. Precies zoals u het wil. Niet zeker welk kapsel u wil? De kapster adviseert u graag over welke snit uw contouren het mooist accentueert.

Omdat elk haartype specifieke behoeften heeft wordt er bij Riant Coiffure gewerkt met de haarproducten van Goldwell. Dit haarverzorgingsmerk heeft voor ieder haartype een apart uitgewerkte lijn.

Kleuren van haren

Wilt u een nieuwe haarkleur uitproberen? De ervaren kapster uit De Panne staat u graag bij met kleuradvies.. Met de kwaliteitsproducten van Goldwell wordt uw nieuwe haarkleur gegarandeerd een succes.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Alleman vindt m'n haar mooi h... 8,5 Review door: Rosalia
neen, niets maar dank U voor dez... 9,6 Review door: Annie
trs bonne coiffeuse... 10 Review door: Jean pierre
Dank U Magda voor uw enthousiasm... 10 Review door: Chantale
Altijd blijven zo als ze nu is n... 9 Review door: Lebon Vander elst
Mooie coupes maakt Magda... 9,7 Review door: Sandra