Pescura

Openingsuren

Maandag 28/09 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 29/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 01/10 GeslotenGesloten
Vrijdag 25/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/09 Na afspraakGesloten
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Medische pedicure Diksmuide

Heeft u last van ingegroeide nagels, kloven, eelt, likdoorns, of andere ongemakken aan uw voeten?
Pescura in het centrum van Diksmuide op amper 100m van de Markt helpt u graag via een medische pedicure af van al die kwaaltjes aan uw voeten

Schimmelnagels zijn het gevolg van een schimmelinfectie van één of meerdere nagels van uw handen en voeten. Niet alleen is dit een groot ongemak en erg pijnlijk, het is ook zeker gevaarlijk! Pescura verhelpt dit ongemak en gevaar door een professionele behandeling van de nagel in kwestie.

Verder komen ook regelmatig Ingegroeide teennagels voor, meestal bij de grote teen. De binnen- of buitenrand van de nagel is dan in die huid gegroeid en zorgt voor irritatie, pijn en/of ontsteking. Buiten het verhelpen van deze problemen, helpt Pescura met vermijden van herhaling hiervan.

Eksteroog of likdoorn? Dit is een verharde, naar binnen gegroeide eeltkern. Deze eeltkern zal druk uitoefenen op zenuwuiteinden. Dit veroorzaakt erg veel pijn! Ook hierbij zal Pescura aan uw zijde staan.

Eén van de meest voorkomende kwaaltjes, ontstaan door druk en wrijving, is eelt.
Ook al wordt het gevormd om de huid te beschermen, het kan ook voor het nodige ongemak zorgen. Uiteraard biedt Pescura ook hiervoor de geschikte oplossing.

Kort samengevat: uw adres voor professionele voetverzorging!
 

Schoonheidsbehandelingen

Verder kan u bij Pescura ook terecht voor een aantal schoonheidsbehandelingen, zoals epilatie, manicure, nagelstudio, ontharing en spraytanning.
Wenkbrauwkleuringen en wimperkleuringen behoren tot de specialiteiten van bij Pescura

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief