Bakkerij François

Openingsuren

Maandag 24/02 Gesloten
Dinsdag 25/02 07:30 - 19:00
Woensdag 26/02 07:30 - 19:00
Donderdag 27/02 07:30 - 19:00
Vrijdag 28/02 07:30 - 19:00
Zaterdag 22/02 07:30 - 19:00
Zondag 23/02 07:30 - 14:00

Info

De tijd dat taarten, gebakjes en koeken enkel op zondag uit de oven rolden, is al lang geleden bij Bakkerij François in Erpe-Mere. Hier zorgt de bakker elke dag voor verse en lekkere broden en pistolets in alle vormen en kleuren, vers gebak en heerlijke koeken.
 

Warme bakker Erpe-Mere

Het is de specialiteit van bakker Ivan François een grote verscheidenheid aan broden aan te bieden. Zonder bewaarmiddelen, zonder smaakversterkers, maar met de beste ingrediënten, die de kwaliteit en de smaak van het brood accentueren. Omdat ook voor het dagelijks brood klant koning is.
Ook verse pistolets vindt u hier in varianten zoals wit, bruin, meergranen of maanzaad. Voor een malse sandwich en heerlijk gebak zoals een verse roomsoes, mattentaartje, donut of hoorntje zit u ook goed bij uw bakker in Erpe-Mere.
 

Fototaart

Een verjaardag, communie, geboorte of een speciale gelegenheid vieren? Bij een feestje kan een mooie fototaart niet ontbreken. U zorgt voor de foto, Bakkerij François doet de rest. Met een persoonlijk festijn van kleuren en smaken kan de gelegenheid niet meer stuk.
 

Kroonbakker

Bakkerij François is aangesloten bij 'Kroonbakkers'. Dit is een groep dynamische topbakkers die succes nastreven door de specifieke wensen van kwaliteitsbewuste consumenten in te vullen.
Uiteraard blijft uw Kroonbakker in de eerste plaats een vakman die heerlijk brood uit de oven tovert en de lekkerste gebakjes samenstelt. Maar daarbij komen ook tal van andere disciplines aan bod: een strikte kwaliteitsborging, een attractief communicatiebeleid, een professioneel personeelsbeleid en veel meer. De lat ligt hoog uw bakker in Erpe-Mere en dat proeft u.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief