SVD-Solutions

Openingsuren

Maandag 24/02 Na afspraak
Dinsdag 18/02 Na afspraak
Woensdag 19/02 Na afspraak
Donderdag 20/02 Na afspraak
Vrijdag 21/02 Na afspraak
Zaterdag 22/02 Na afspraak
Zondag 23/02 Gesloten

Foto’s

Info

SVD-Solutions maakt voor zijn klanten betrouwbare en efficiënte gebouwbeheersystemen die instaan voor het automatiseren en injecteren van verschillende technieken, om zo energievriendelijk en kosten besparend mogelijk te werk te gaan. Samen met u bouwt de specialist een op maat gemaakt gebouwbeheersysteem dat voldoet aan al uw wensen.

Het bedrijf uit Erpe-Mere staat in voor het automatiseren van de HVAC installatie, integreren van open protocollen, maken van op maat gemaakte visualisatiesystemen, gebouwautomatisatie en gebouwbeheersystemen.

SVD-Solutions is gecertificeerd partner van Priva en richt zich zowel op renovaties als nieuwbouwprojecten van woonzorgcentra, scholen, kantoorgebouwen, culturele centra, zwembaden, hotels en meer.
 

Minder energieverbruik dankzij automatisatie en optimalisatie HVAC

De HVAC, of Heating Ventilation en Air Conditioning installatie, kan zorgen voor een deuk in uw energiebudget. Wilt u dat uw installatie minder energie verbruikt? Door deze te gaan automatiseren en optimaliseren kan SVD-Solutions uw HVAC installatie een stuk efficiënter laten werken.
 

Protocol voor gegevensuitwisseling van toestellen

Doormiddel van een protocol kan SVD-Solutions ervoor zorgen dat gegevens heel eenvoudig en snel uitgewisseld worden tussen twee of meerdere toestellen. Meest voorkomende protocollen die SVD-Solutions ondersteunt zijn Bacnet, Modbus, Lon en KNX.
 

Op maat gemaakte visualisatiesystemen

De op maat gemaakte oplossingen van SVD-Solutions staan u toe alarmen te gaan managen en te laten escaleren indien nodig en gegevens zoals metingen te gaan loggen en grafisch te gaan benaderen. Dankzij het visualisatiesysteem kan dit alles benaderd worden vanop iedere pc in het netwerk.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief