Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 21/08 Na afspraak
Donderdag 22/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Gesloten

Foto’s

Info

Elcoo uit Genk heeft al meer dan 10 jaar ervaring met verschillende elektriciteitswerken. Het team van vakmannen staat klaar om uw grote en kleine klussen tot een goed einde te brengen. Neem gerust contact op voor referenties of een offerte.
 

Domotica installaties

Wenst u in uw woning, bedrijf of eender waar een domotica aansluiting te voorzien? Neem dan contactop met Elcoo. Zij bekijken samen met u de diverse mogelijkheden en u neemt uiteraard zelf de eindbeslissing. Met de techniek van domotica is er veel mogelijk in de elektronica wereld en kan u zich het heel makkelijk maken.
 

Industrieel en automatisatiewerken

Heeft u in uw bedrijf problemen met grote toestellen? Laat de technici van Elcoo een kijkje nemen. Zij doen hun uiterste best om uw machine weer zo snel mogelijk aan de praat te krijgen. Bij hun staat het centraal om zo weinig mogelijk hinder te zijn voor het bedrijf.
 

Led verlichting

Elcoo beschikt over een aanbod van led lampen voor binnen- en buiten huis maar ook voor op kantoor of in een industriegebouw. Er zijn verschillende soorten van sterkte van de lichtintensiteit. Ook de kleur van het licht valt te verkiezen. De vakmannen instaleren graag uw keuze voor u.
 
Daarnaast is Elcoo nog gekend voor hun goede dienst na verkoop, pv installaties, woningbouw en zelfs data en telefonie installaties. Neem vrijblijvend contact op en laat u helpen bij alle soorten elektriciteitswerken.
 

Ligging en routebeschrijving