Image Shop Gent

Openingsuren

Maandag 30/03 10:00 - 18:00
Dinsdag 31/03 10:00 - 18:00
Woensdag 01/04 10:00 - 18:00
Donderdag 02/04 10:00 - 18:00
Vrijdag 03/04 10:00 - 18:00
Zaterdag 04/04 10:00 - 18:00
Zondag 29/03 Gesloten

Foto’s

Info

Voor het ontwikkelen en afdrukken van al uw foto’s, alsook de reparatie van alle modellen gsm’s en laptops zit u goed bij Image Shop Gent.
 

Digitale en fysieke foto’s, geboortekaartjes en pasfoto’s

Image Shop Gent is van alle markten thuis. Haar uitgebreide dienstenpakket begint echter bij het verzorgen van alles wat te maken heeft met het bewerken en afdrukken van uw mooiste foto’s. U kan er foto’s laten printen op allerlei formaten en op verschillende manieren: de formaten variëren tussen 10x15 en 60x90, en er kan genoten worden van fotoprintservice, filmontwikkeling, fine art printing, canvasprint, scannen en digitaliseren, pasfoto’s, wissellijsten … Kortom: heeft u een digitale foto die u in print wilt of heeft u een gedrukte foto die u wilt scannen en uploaden? Dan zit u hier goed.
 

Reparatie van gsm’s/smartphones en laptops

Technologie is onmisbaar vandaag de dag, we gebruiken het voor ons vermaak, maar ook om contact te houden met mekaar en voor het werk. Daarom is het zeer vervelend als u een technisch probleem heeft met uw iPhone, andere smartphone of laptop. Gelukkig staat Image Shop Gent klaar om u te helpen! Zij bieden een grondige en snelle herstellingsdienst voor heel wat gsm’s en laptops/mac’s, zo bent u uw toestel nooit lang kwijt maar kan u wel rekenen op een grondige herstelling.
 

Verkoop en aankoop gsm’s, tablets en laptops

Heeft u een nieuwe gsm, laptop of smartphone nodig, of heeft u een oude waar u van af wilt, maar die wel nog werkt? Dan is de webshop van Image Shop Gent iets voor u! U kan er terecht voor nieuwe toestellen van alle merken en prijsklassen, maar u kan evenzeer uw huidige toestel verkopen tegen een zeer schappelijke prijs. Spring voor meer info en de aankoop van toestellen zeker eens binnen in de zaak.
 
Bent u op zoek naar een nieuwe gsm of laptop, wilt u van uw oude af, wilt u deze laten repareren of bent u op zoek naar een kwalitatieve, betaalbare fotoservice? Dan is Image Shop Gent de zaak die u zoekt.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief