Algemene Bouwwerken Van Calster Mario

Openingsuren

Maandag 26/02 Na afspraak
Dinsdag 27/02 Na afspraak
Woensdag 28/02 Na afspraak
Donderdag 29/02 Na afspraak
Vrijdag 23/02 Na afspraak
Zaterdag 24/02 Na afspraak
Zondag 25/02 Na afspraak

Foto’s

Info

Bekom een kwalitatief resultaat van uw woning met Algemene Bouwwerken Van Calster Mario

Algemene Bouwwerken Van Calster Mario, geregistreerd aannemer te Glabbeek, staat in voor bouwwerken in alle stijlen. Dit bedrijf staat graag tot uw dienst bij uw nieuwbouwproject of renovatiewerken. Deze bouwonderneming heeft reeds vele jaren ervaring inzake ruwbouw, woningbouw en villabouw. Metselen, herstellingen uitvoeren, werken aan rioleringen of opstijgend vocht bestrijden? Voor elk probleem biedt Algemene Bouwwerken Van Calster Mario een oplossing en elk bouwwerk voert hij met vakmanschap uit.
 

Nieuwbouw    

Een nieuwbouwwoning realiseren is niet altijd eenvoudig. Samenwerken met een aannemer zoals Van Calster Mario die over een ruime ervaring het vak beschikt, is een stevige troef. Zo bent u zeker van correct advies, een professionele uitvoering én een nauwkeurig opvolging van uw werken.
 

Renovatie

Renoveren van uw woning met honderd procent tevredenheid? Ga in zee met Algemene Bouwwerken Van Calster Mario en ontdek de voordelen die een ervaren aannemer met zich meebrengt.
 

Ruwbouw

Ruwbouw is een zeer belangrijke fase in de bouw van uw woning die de structuur van het gebouw, de stevigheid en de afdichting bepaalt. Het is dus van groot belang dat u met een ervaren bouwonderneming in zee gaat voor het realiseren van deze belangrijke werken aan uw nieuwe woning. Algemene Bouwwerken Van Calster Mario zet graag zijn ervaring en professionalisme in om uw ruwbouw vakkundig uit te voeren.
 

Opstijgend vocht

Heeft u last van vochtige plaatsen in uw woning? Dat merkt u aan papier dat loskomt van de muur, verf die afbladert of plekken met schimmel. Algemene Bouwwerken Van Calster Mario verlost u van uw opstijgend vocht dankzij het onderkappen van uw muren. Dit is de meest efficiënte en meest duurzame oplossing om uw vocht in huis te bestrijden.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Algemene Bouwwerken Van Calster Mario een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond