Spreekuren

Maandag 18/01 19:00 - 20:00
Dinsdag 19/01 19:00 - 20:00
Woensdag 20/01 19:00 - 20:00
Donderdag 21/01 19:00 - 20:00
Vrijdag 22/01 19:00 - 20:00
Zaterdag 23/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 17/01 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Wanneer u de eigenaar bent van een hond, kat, rundvee, kleine en grote herkauwers en/of pluimvee, staat dierenarts Rik Casteels in Glabbeek steeds klaar om u bij te staan met de verzorging, vaccinatie, jaarlijkse controle, sterilisatie of castratie van uw gezelschapsdieren. In de praktijk kunt u ook professionele (dieet)voeding aankopen voor uw lieveling.

Geraakt u zelf niet tot in de zaak met uw dier wegens te groot of comfort redenen? Dan kan u steeds een huisbezoek aanvragen! 

 

Dierenartspraktijk

In de Kromstraat in Glabbeek ligt de dierenartspraktijk van Rik Casteels. Eigenaars van dieren kunnen er voor advies of behandeling terecht met een hele resem aan diersoorten: vogels, kippen, katten, honden, schapen, geiten, varkens, paarden en runderen behoren tot zijn vaste patiëntenkring.
 

Controle, verzorging en behandeling

Ieder dier verdient een gezond en lang leven. Om dit te kunnen verwezenlijken, staat Rik Casteels ter beschikking van diereneigenaars uit de ruime regio. U kan bij hem terecht voor de jaarlijkse controle, vaccinatie, verzorging, sterilisatie of castratie van uw (huis)dieren.
 

Steeds bereikbaar, ook in het weekend

Van maandag tot vrijdag kunt u met uw huisdier naar het vrij spreekuur komen tussen 19u en 20u. Dringende gevallen en spoedgevallen worden uiteraard ook buiten deze uren behandeld, u hoeft enkel eventjes van tevoren op te bellen. 

Omdat u vaak zelf niet in de hand hebt wanneer er iets mis kan gaan met uw dier, biedt dierenarts Rik Casteels een constante permanentie aan. Eender wanneer uw huisdier problemen ervaart of verzorging/behandeling nodig heeft - zelfs in het weekend - kunt u een beroep doen op zijn diensten. 

U kan bij deze dierenarts 24/24 en 7/7 terecht.

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief