Sanitair Verwarming Swiggers BVBA

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgiƫ op 21/07
Maandag 22/07 Na afspraak
Dinsdag 16/07 Na afspraak
Woensdag 17/07 Na afspraak
Donderdag 18/07 Na afspraak
Vrijdag 19/07 Na afspraak
Zaterdag 20/07 Na afspraak
Zondag 21/07 Na afspraak

Foto’s

Info

Bij Sanitair en Verwarming Swiggers in Glabbeek kan u al meer dan 20 jaar terecht voor alle installaties van sanitair en herstellingen van uw sanitair. Swiggers is tevens uw Viessmann specialist en de vakman bij uitstek op vlak van centrale verwarming, vloerverwarming, warmtepompen, zonneboilers, stookolie en zoveel meer.
 

Verwarming met gas en stoololie

Bent u bezig met uw nieuwbouwproject, voert u een kleine of volledige renovatie van uw woning uit, of zoekt u slechts een specialist om uw radiator te vervangen? Zowel voor vloerverwarming, radiatoren, gas en stookolie installaties werkt Sanitair Verwarming Swiggers enkel met top kwaliteit.
 

Onderhoud en herstelling gas en stookolie installaties

Heeft u problemen met uw verwarming? Zowel voor onderhoud, herstelling als vervanging van uw verwarming met stookolie of gas zit u goed bij de specialist uit Glabbeek.
 

Zonneboiler

Bent u op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke manier om uw woning te voorzien van warm water? Gebruik de zon als bron voor warm water, dankzij een zonneboiler van Sanitair Verwarming Swiggers. Wie als particulier kiest voor een zonneboiler kan tot 60 procent besparen op de energie die nodig is om uw water op te warmen.
 

Warmtepompen

Zoekt u een milieuvriendelijk initiatief voor de standaard centrale verwarming installaties? Warmtepompen zetten de energie die ze uit de natuur halen om in warmte zodanig dat u uw woning of water kan verwarmen. Kies voor een warmtepomp van Sanitair Verwarming Swiggers en geniet van een energiebron die gratis en onuitputtelijk is, terwijl u ook het milieu een gunst doet.
 

Sanitair en badkamerrenovatie

Bent u aan het bouwen of verbouwen? Sanitair Verwarming Swiggers installeert leidingen, afvoeren en sanitaire toestellen voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. De vakman staat voor u klaar vanaf de ruwbouw tot de volledig afwerking van uw badkamer.

Voor de waterbehandeling van kalkrijk water kan u eveneens bij Sanitair Verwarming Swiggers terecht.

Zoekt u een specialist in verwarming en sanitair? Reken op Sanitair Verwarming Swiggers voor een vakkundige oplossing.
 

Ligging en routebeschrijving