ETJ Menu-en wijnmappen

Openingsuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 31/03 Na afspraak
Woensdag 01/04 Na afspraak
Donderdag 02/04 Na afspraak
Vrijdag 03/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Gesloten
Zondag 05/04 Gesloten

Info

Heeft u een horecazaak? Dan weet u vast hoe belangrijk presentatie is in de branche. Omdat ieder detail belangrijk is voorziet ETJ Menu- en wijnmappen u van stijlvolle mappen voor uw menukaarten, wijnkaarten, rekeningen en meer!
 

Wijn en menumappen uit skai, (kunst)leder, jute, karton of hout

De mogelijkheden zijn enorm breed wanneer het gaat over mappen voor menukaarten. Ieder materiaal geeft een eigen gevoel en uitstraling, dus er is zeker niet één juiste keuze: die hangt helemaal van de sfeer en het imago van uw zaak af. Menukaarten in skai hebben een gesofisticeerde, matte look. Kaarten in kunstleder, imitatiestruisvogelleder en echt leder geven het eveneens een strakke, zakelijke uitstraling, maar afhankelijk van de kleur kan ze ook een meer speels kantje krijgen. Bewerkt leder geeft een heel authentieke uitstraling, net zoals de iets meer gezellige houten kaarten. Kaarten in jute zijn ook heel leuk, net als de simpele kartonnen kaarten. Ten slotte zijn ook multiframes met oftewel een houten binding oftewel een kunstlederen rug ook een optie. Alle opties zijn beschikbaar in standaardmodellen in een brede variëteit aan kleuren, maar kunnen ook steeds op maat worden gemaakt.
 

Hotelinfomappen, rekeningpresentaties, gastenboeken …

Deze lederen mappen zijn in hun toepassing uiteraard niet beperkt tot enkel mappen voor menu’s en wijnkaarten. Andere toepassingen kunnen onder meer hotelinfomappen, rekeningpresentaties of gastenboeken bedragen, maar de opties zijn nog veel ruimer dan dat! Indien u nog een idee heeft maar niet zeker bent of het standaardformaat van de mappen er wel geschikt voor is, kan u steeds contact opnemen met ETJ Menu- en wijnmappen voor aangepast maatwerk.
 

Leren placemats, tafellopers en menukastjes

Wenst u uw menu tentoon te stellen aan uw klanten binnen of aan potentiële klanten buiten? Dan kan u gebruik maken van de simpele maar toch stijlvolle menukastjes van ETJ Menu- en wijnmappen. Daarnaast weten ze hun voorraad leder ook voor nog heel wat andere doeleinden in te zetten. Daaronder valt bijvoorbeeld het maken van placemats, eventueel met het loge van de zaak geborduurd, of tafellopers. Indien gewenst is maatwerk weer een optie!
 
Bent u geïnteresseerd in de waren van ETJ Menu- en wijnmappen? Neem dan zeker een kijkje op hun website, waar hun aanbod in meer detail en met foto’s wordt weergegeven. Dit is immers maar een kleine greep uit hun uitgebreide gamma! U kan er ook steeds zien op welke beurzen ze aanwezig zullen zijn.  

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews