An Van Bedts

Openingsuren

Maandag 17/06 Na afspraak
Dinsdag 18/06 Gesloten
Woensdag 19/06 Gesloten
Donderdag 20/06 Na afspraak
Vrijdag 21/06 Na afspraak
Zaterdag 22/06 Na afspraak
Zondag 23/06 Na afspraak
Om een feest te bespreken maak je best een afspraak op een maandag, dat is meestal mijn bureaudag. Feesten kunnen in principe op elke dag of uur worden vastgelegd. Maar dinsdag en woensdag proberen wij zoveel mogelijk een "weekend voor onszelf&...
Toon meer
Om een feest te bespreken maak je best een afspraak op een maandag, dat is meestal mijn bureaudag.
Feesten kunnen in principe op elke dag of uur worden vastgelegd. Maar dinsdag en woensdag proberen wij zoveel mogelijk een "weekend voor onszelf" in te lassen.

Info

Organiseert u een feest of evenement? Dan staat kok-traiteur An Van Bedts voor u paraat! 

Feesten op een plaats naar keuze

Trouwfeesten, babyborrels, doop-, communie- of lentefeesten, verjaardagen, familiefeesten. Voor iedere gelegenheid, budget, plaats of tijd vindt Kok-traiteur An Van Bedts samen met de klant een aangepaste formule die perfect past bij de wensen, noden en het buget van de klant! U kan bij An terecht voor klassieke feesten, koude buffetten, warme buffetten, dessertbuffetten, barbecues, recepties, frietfeesten, brunches en ontbijten, pannekoeken ... Maar ook eigen ideeën kunnen altijd besproken worden! 

Troeven

Als kok-traiteur vindt An Van Bedts kwaliteit en versheid erg belangrijk. Alle bereidingen worden met de grootste zorg klaargemaakt en worden voorzien van zoveel mogelijk verse groenten, fruit, vlees en vis. Als klant kan u ervoor kiezen om het eten ter plaatste te laten brengen of opteren voor feesten met bediening. Ook het huren van een tent, het voorzien van bestek en tafelversiering of het klaarzetten van de zaal behoren allemaal tot de mogelijkheden! An Van Bedts doet er alles aan om ieder evenement zo geslaagd en persoonlijk mogelijk te maken!

Laat u inspireren door de website en aarzel niet om contact op te nemen.
Neem zeker ook een kijkje op de facebookpagina!

Ligging en routebeschrijving