Openingsuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakGesloten
Woensdag 21/04 Na afspraakGesloten
Donderdag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 18/04 Na afspraakNa afspraak

Info

Zelfs nu, als alles klein moet blijven staat kok-traiteur An Van Bedts voor u paraat! 
Met kleine bubbel formules, zoals picknickmanden vanaf 2pers, barbecues vanaf 4 pers, ... en straks als de herfst echt in het land is: brunch-manden vanaf 2 pers, Anburgers, koude buffetjes (want dat kan altijd) en warme gerechten in afhaal (vooraf bestellen) - te volgen op facebook en de website

Feesten op een plaats naar keuze

Trouwfeesten, babyborrels, doop-, communie- of lentefeesten, verjaardagen, familiefeesten. Voor iedere gelegenheid, budget, plaats of tijd vindt Kok-traiteur An Van Bedts samen met de klant een aangepaste formule die perfect past bij de wensen, noden en het buget van de klant! U kan bij An terecht voor klassieke feesten, koude buffetten, warme buffetten, dessertbuffetten, barbecues, recepties, frietfeesten, brunches en ontbijten, pannekoeken ... Maar ook eigen ideeën kunnen altijd besproken worden! 

Troeven

Als kok-traiteur vindt An Van Bedts kwaliteit en versheid erg belangrijk. Alle bereidingen worden met de grootste zorg klaargemaakt en worden voorzien van zoveel mogelijk verse groenten, fruit, vlees en vis. Als klant kan u ervoor kiezen om het eten ter plaatste te laten brengen of opteren voor feesten met bediening. Ook het huren van een tent, het voorzien van bestek en tafelversiering of het klaarzetten van de zaal behoren allemaal tot de mogelijkheden! An Van Bedts doet er alles aan om ieder evenement zo geslaagd en persoonlijk mogelijk te maken!

Laat u inspireren door de website en aarzel niet om contact op te nemen.
Neem zeker ook een kijkje op de facebookpagina!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief