Openingsuren

Maandag 21/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 22/06 09:30 - 18:00
Woensdag 23/06 09:30 - 18:00
Donderdag 24/06 09:30 - 18:00
Vrijdag 25/06 09:30 - 18:00
Zaterdag 26/06 09:00 - 14:00
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij kapsalon h'Art-Déco zijn dames, heren en kinderen welkom voor een nieuwe coupe. Uw haren worden er behandeld met de producten van Kevin Murphy, een lijn gericht op elk specifiek haartype met een hoog gehalte van natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën. Zo kan u er zeker van zijn dat uw haar bij h'Art-Déco met zachtheid wordt behandeld.

 

Natuurlijke haarproducten

Kapsalon h'Art-Déco werkt tijdens de kappersbeurt met haarverzorgingsproducten van Kevin Murphy. Dit merk hecht heel veel belang aan de ecologische voetafdruk. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën die uit de natuur kunnen gehaald worden zonder de natuur schade aan te brengen.

 

Haarkleuringen

Bent u klaar voor een nieuwe haartint? Wilt u grijze haren laten wegwerken? Of wenst u maar een gedeeltelijke haarkleuring via balayage? Bij h'Art-Déco is iedereen welkom voor een haarkleuring, ook mensen met gevoelige haren of een gevoelige hoofdhuid. Het kapsalon te Holsbeek werkt met de haarkleurlijn van Kevin Murphy op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze kleuringen zijn heel zacht voor het haar en de hoofdhuid.

 

Kapsalon voor mannen en vrouwen

Wilt u zich een volledig nieuwe, frisse look aanmeten, of uw haar gezonder maken door de puntjes te laten knippen? Kapsalon h'Art-Déco zorgt dat uw haren optimaal verwend worden.
Iedereen kan bij de kapper te Holsbeek terecht voor een nieuwe look of een opfrissing van het huidige kapsel. De kapper verzorgt haren van zowel mannen als vrouwen en ook uw kinderen zijn hier van harte welkom voor een hip, jeugdig kapsel.
Ga snel langs bij de kapperszaak te Holsbeek en trakteer uw haren op de beste verzorging.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Merciekes en hopelijk tot heel g... 10 Review door: Evert
Uitstekende service... 8,2 Review door: Yasmine
Zeer vriendelijk!... 8,3 Review door: Stan
Steeds goedlachs, attent en zeer... 10 Review door: Evert