Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Patisserie Finesse is de vriendelijkste handelaar van Ichtegem! 

Op vrijdag 4 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Salons Lodewijk Van Male, te Brugge. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview met Patisserie Finesse
 
“Het is voor mij een hele eer om de award van Vriendelijkste Handelaar van Ichtegem te winnen. Ik vind het heel tof dat de klanten mij deze erkenning gunnen. Ik heb nochtans geen extra inspanningen geleverd om tot Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden.”

“De verkiezing van Vriendelijkste Handelaar vind ik een mooi initiatief. Het is heel leuk voor de handelaar, zeker als je dan nog eens wint (lacht). De reclame die ermee gepaard gaat is altijd mooi meegenomen. De award schept ergens ook vertrouwen bij de klanten. We vinden het echt een voordeel. De Lente- en Eindejaarsactie vind ik een goed idee. Er wordt ook reclame voor Handelsgids zelf gemaakt, want de klanten praten erover. Zo kijken ze op de website van Handelsgids en dus ook naar mijn eigen pagina.

“Al zeven jaar bieden we als bakkerij naast brood en patisserie ook charcuterie, pralines en rookwaren aan. We verkopen een beetje van alles. Onze specialiteit is ons boerenbrood. Daarnaast staan we bekend voor onze fijne patisserie, en onze verse witte pistolets, iedere zondagnamiddag om 16 uur. Als de klanten op zoek zijn naar een leuk cadeau voor hun partner, vriend(in) of familie, dan kunnen ze bij ons een kadomandje samenstellen met producten naar keuze. Je kan ook altijd telefonisch bestellen. Op zondag bieden we zelfs de service aan om de betaalde bestellingen reeds klaar te zetten zodat de klant niet in de rij hoeft te wachten.”

“Ik vind Handelsgids een heel handig hulpmiddel. Ik gebruik het zelf regelmatig, wanneer ik op zoek ben naar de openingsuren van een andere handelaar. Bovendien ben ik ook ingeschreven op de nieuwsbrief. Het is leuk om via handelsgids snel en duidelijk een overzicht te krijgen van de acties van de handelaars."