Als de winkel gesloten is zijn we steeds online open. ;-)

Openingsuren

Maandag 27/05 10:00 - 15:00... - ...
Dinsdag 28/05 10:00 - 15:00... - ...
Woensdag 29/05 10:00 - 15:00... - ...
Donderdag 30/05 10:00 - 15:00... - ...
Vrijdag 31/05 Gesloten13:30 - 17:30
Zaterdag 25/05 GeslotenGesloten
Zondag 26/05 GeslotenGesloten

Info

RDMedical: jouw speciaalzaak in medische verbruiksgoederen

Ontdek de wereld van RDMedical, een ware schatkamer van hoogwaardige medische producten en thuiszorgartikelen. Aan het roer van deze indrukwekkende onderneming staat de gepassioneerde Rika Dumon. Geboren en getogen in Lauwe, houdt ze haar banden met de lokale gemeenschap sterk. Niet alleen kun je medische hulpmiddelen laten leveren bij een afhaalpunt in Lauwe, maar Rika gaat er ook regelmatig zelf op bezoek. Ze draagt haar liefde voor haar geboorteplaats in haar hart en heeft dit prachtig vertaald in haar bedrijf.

Sinds het begin van de nieuwe eeuw heeft Rika haar basis verplaatst naar Ieper, de locatie van de RDMedical winkel. Het is meer dan een winkel - het is een plek waar zorg, comfort en kwaliteit elkaar ontmoeten, allemaal onder het waakzaam oog van Narre, de Golden Retriever. Als vaste mascotte van de winkel zal Narre ongetwijfeld een glimlach op je gezicht toveren.
 

Een bedrijf dat luistert

RDMedical, opgericht in oktober 2009, is niet zomaar ontstaan. De kiem van dit bedrijf werd gelegd toen Rika Dumon het gebrek aan een winkel met medische producten in de regio Ieper opmerkte. Ze heeft zich verdiept in de behoeften van de zelfstandige thuisverpleging, en dit onderzoek leidde tot de oprichting van RDMedical - een medische groot- en detailhandel.

Deze jarenlange ervaring heeft Rika een ongeëvenaarde kennis van medische producten opgeleverd. Ze gebruikt deze kennis om de beste adviezen te geven en om ervoor te zorgen dat de producten die RDMedical aanbiedt, nauw aansluiten bij de behoeften van de klant. Maar Rika's succesformule is niet alleen gebaseerd op haar expertise, maar ook op de waardevolle feedback van haar klanten.

RDMedical is een bedrijf dat luistert. Klanten hebben een aanzienlijke invloed op het assortiment. Hun ervaringen en suggesties zijn van groot belang bij het testen van nieuwe producten en het bepalen van het toekomstige assortiment. Heb je dus specifieke behoeften of suggesties, aarzel dan niet om deze te delen. Het zou zomaar kunnen dat jouw voorgestelde product later vast in het assortiment komt.
 

Medische hulpmiddelen en thuiszorgartikelen kopen

Met Rika's jarenlange ervaring in de branche en haar onberispelijke kennis, is RDMedical de ideale plaats voor al je vragen en behoeften op het gebied van medische producten. Ze biedt een uitgebreid assortiment aan van meer dan 1000 producten - van medische hulpmiddelen tot thuiszorgartikelen. Elk product in haar winkel en online webshop draagt haar stempel van kwaliteit en betrouwbaarheid.
Of je nu de voorkeur geeft aan een persoonlijke winkelervaring of het gemak van online winkelen, bij RDMedical vind je altijd wat je zoekt. Je kunt je aankopen online doen, waarbij je keuze hebt uit het volledige assortiment, of je kunt je bestelling plaatsen en ophalen bij het afhaalpunt in Lauwe. Welke methode je ook kiest, bij RDMedical zorgen ze voor een naadloze, gebruiksvriendelijke ervaring.
 

Voor particulieren, thuisverpleegkundigen en ondernemers

Bij RDMedical ontdek je een overvloed aan medische hulpmiddelen en thuiszorgartikelen van verschillende topmerken. Ze begrijpen dat in de medische wereld elk detail telt, daarom varieert het assortiment van de kleinste pleisters tot het meest delicate verzorgingsverband. Het is de perfecte plek voor een thuisverpleegkundige om zijn of haar passie voor zorg te voeden. Of het nu gaat om injectie- en wondzorgmaterialen of essentiële items zoals tassen, ze hebben het allemaal; alles wat nodig is om professionele en effectieve thuiszorg mogelijk te maken.

Maar ze zijn niet alleen gericht op professionals. Ook particulieren die medische hulpmiddelen of incontinentiemateriaal nodig hebben, zijn van harte welkom bij RDMedical. Ze bieden een breed scala aan producten die passen bij de behoeften van elk individu.

Daarnaast ondersteunen ze ook ondernemers bij het op peil houden van hun EHBO-koffers. Van pleisters en handschoenen tot desinfectiemiddelen, je kunt alle essentiële EHBO-producten bestellen, in de winkel of online.
 

Online bestellen - snelle levering

Bij RDMedical weten ze dat tijd cruciaal is. Daarom zorgen we voor een snelle levering van onze producten. Als je voor 14 uur bestelt en de artikelen zijn op voorraad, vertrekken ze nog dezelfde dag uit het magazijn. Afhalen is natuurlijk ook een optie, voor wie liever persoonlijk zijn bestelling ophaalt.

RDMedical streeft ernaar om nauw aan te sluiten bij jouw behoeften, om je te voorzien van de beste medische hulpmiddelen aan correcte prijzen en om een verschil te maken in de lokale gemeenschap. Met een breed scala aan producten en een team dat altijd klaar staat om te luisteren, maakt RDMedical de medische zorg toegankelijker dan ooit. Ontdek vandaag nog wat RDMedical voor jou kan betekenen. Rika en Narre kijken uit naar je bezoek!

Reviews door klanten van RDMedical

9 Ines op 2023-12-28 om 20:33:01
Zeer vriendelijk en telkens snelle levering
10 Miguel op 2023-12-16 om 18:43:29
Doe zo verder
10 Nicole op 2023-12-09 om 10:22:24
Doe zo voort!
10 Burggraeve op 2023-11-15 om 10:12:46
Altijd vriendelijk altijd snelle hulp en snelle levering een top handelaar
9,7 Marie anne op 2023-10-21 om 10:01:08
Neen correcte binnen de de drie dagen je bestelling aan huis geleverd .Top
10 Glenn op 2023-10-20 om 13:59:01
Top!
10 op 2023-10-02 om 14:18:47
VRIENDELIJKE BEDIENING EN ZEER HULPZAAM.

Ligging en routebeschrijving