Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Ieper

Vrijdag 24 mei 2024 09:24 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Ieper.

Alle handelaars in Ieper kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Ieper.
Heb jij een zaak in Ieper en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking door in het mooie gemeentehuis van Ieper. Schepen Diego Desmadryl en schepen Ives Goudeseune waren beide aanwezig om persoonlijk de awards uit te reiken. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Ieper mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 1084 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

DS Art Fotografie-9.10/10
Bij DS Art Fotografie bieden we een breed scala aan fotodiensten voor zowel particulieren als bedrijven, inclusief fotoreportages in onze studio of op locatie. We garanderen de hoogste kwaliteit door alles zelf af te werken in ons fotoatelier, wat ons volledige controle geeft en de kosten laag houdt. In ons fotolabo kunt u terecht voor pasfoto's en het afdrukken van digitale bestanden op diverse materialen zoals canvas, pvc, acrylaat, hout en aluminium, inclusief maatwerk fotolijsten zonder extra kosten. Ook verzorgen we B2B-producten zoals roll-up banners en beursdisplays, van ontwerp tot levering. Voor de aankoop van fotomateriaal en -toebehoren bieden we uitgebreide ervaring en kennis, met een snelle levering vanuit een efficiënt voorraadbeheer. DS Art Fotografie is uw one-stop-shop voor alle fotografiebehoeften, steeds met persoonlijke service en uitmuntende kwaliteit.

Fietsen Decoster-9.16/10
Bij Fietsen Decoster in Ieper kunt u terecht voor een breed assortiment fietsen, van stadsfietsen en elektrische fietsen tot sportieve mountainbikes. Ruben, uw adviseur, biedt deskundig advies en helpt bij het vinden van de perfecte fiets afgestemd op uw behoeften, inclusief alle benodigde accessoires. Als gecertificeerd BOSCH e-bike dealer, biedt hij ook uitstekende opties voor elektrische fietsen, ideaal voor zowel stadsgebruik als het trotseren van Vlaamse heuvels. Fietsen Decoster is een officiële verdeler van topmerken zoals Granville, Oxford, en Bergamont, en zorgt voor een perfect op maat afgestelde levering. Voor avontuurlijke rijders biedt het gamma van Bergamont de ideale mountainbike. Klik hier voor nog meer informatie.

Bloemen en planten Bart & Martine Opsommer-Delaplace-9.20/10
Bij Bloemen & Planten Bart & Martine in Ieper vind je alles voor een tuinmake-over. Met jarenlange ervaring in plantenkweek bieden Martine en Bart deskundig advies voor je bloemen en planten, en creëren ze prachtige combinaties voor bloembakken of terrasaanvullingen. Hun uitgebreide assortiment omvat vaste planten, terrasplanten, perkplanten, kerstbomen, chrysanten, evenals diverse groenten en kruiden, allemaal uit eigen kweek voor gegarandeerde kwaliteit. Bij Bart & Martine staat klantvriendelijkheid voorop, en ze helpen je graag met een glimlach. Bezoek de kwekerij vrijblijvend voor meer informatie, advies en prijzen.

Fietsen Demeester-9.29/10
Bij Fietsen Demeester in Ieper kun je terecht voor een breed assortiment aan fietsen voor dames, heren, en kinderen, aangeboden door Ivo Demeester. De winkel staat bekend om zijn uitstekende service, inclusief reparaties en onderhoud voor alle soorten fietsen, waaronder een erkend servicepunt voor elektrische fietsen. Fietsen Demeester biedt ook diverse onderdelen en accessoires aan, van zadels tot fietshelmen. Je kunt er zelfs je eigen fiets samenstellen uit high-end producten. Voor meer informatie over het aanbod of thuislevering van fietsen, bezoek de website of neem contact op met Ivo.

LS Dier- Huis-Tuincenter-9.30/10
LS Dier-Huis-Tuincenter in Vlamertinge is een paradijs voor liefhebbers van huisdieren, tuinieren en bakken. Het centrum biedt een breed assortiment aan dierenvoeding en -benodigdheden, bloemen, planten, en tuinmaterialen. Speciale expertise is aanwezig voor vijvers, meststoffen, en potterie, met alles wat nodig is voor een perfecte tuin. Het assortiment omvat ook voeding voor diverse neerhofdieren, evenals bakproducten en specifieke kleding voor tuinieren en bakken. Met meer dan 16 jaar ervaring biedt LS Landbouwservice betrouwbare producten en advies voor melkvee-, varkens-, en pluimveehouders. Het "spiritueel hoekje" biedt rust en inspiratie met kristallen, boeken en kaarten. Bezoek LS Dier-Huis-Tuincenterhttps://www.handelsgids.be/ieper/ls-dier-huis-tuincenter/ voor al uw huis-, tuin- en dierbenodigdheden.

De Vriendelijkste Handelaar van Ieper met een score van 9.42 op 10 is RDMedical geworden.

Bij RDMedical in Ieper vind je een breed assortiment hoogwaardige medische producten en thuiszorgartikelen, onder leiding van Rika Dumon. Deze winkel biedt persoonlijke service en meer dan 1000 producten voor zowel particulieren als professionals in de thuiszorg. RDMedical past het assortiment aan op basis van klantfeedback en garandeert snelle levering voor bestellingen geplaatst voor 14 uur. Je kunt ook bestellingen afhalen bij het afhaalpunt in Lauwe. Bezoek de winkel in Ieper of bestel eenvoudig online voor al je medische benodigdheden.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Ieper"