Awarduitreiking: Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Ieper

Vrijdag 24 mei 2024 09:24 - geschreven door Bart

RDMedical werd verkozen tot Vriendelijkste Handelaar van Ieper. 
Benieuwd naar haar score en die van de laureaten?

Dit jaar ging De awarduitreiking van de ‘Vriendelijkste Handelaar’ door in het mooie gemeentehuis van Ieper. De vorige jaren was het Johan Carpentier van Carpevino die steeds zijn schouders er onder zette om een mooie prijsuitreiking te doen.

Het was Jan Guillemont, deskundige lokale economie, die we als eerst tegen kwamen. Hij was de bewijzering aan ’t neerzetten, zodat iedereen de weg vond naar de Schepenzaal op het tweede verdiep.

Schepen Diego Desmadryl en schepen Ives Goudeseune waren beide aanwezig om persoonlijk de awards uit te reiken.

De genomineerden waren Bloemen en planten Bart & Martine Opsommer –Delaplace , DS Art Fotografie, RDMedical, LS Dier - Huis – Tuincenter, Fietsen Demeester  en Fietsen Decoster.

Zij hebben van hun collega’s en klanten heel hoge scores gekregen vanwege hun goede service en klantvriendelijkheid die zij aan hun klanten bieden.

Alle handelaars in Ieper kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Ieper.
Heb jij een zaak in Ieper en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We stellen je graag voor aan de laureaten:

DS Art Fotografie
Bij DS Art Fotografie bieden we een breed scala aan fotodiensten voor zowel particulieren als bedrijven, inclusief fotoreportages in onze studio of op locatie. We garanderen de hoogste kwaliteit door alles zelf af te werken in ons fotoatelier, wat ons volledige controle geeft en de kosten laag houdt. In ons fotolabo kunt u terecht voor pasfoto's en het afdrukken van digitale bestanden op diverse materialen zoals canvas, pvc, acrylaat, hout en aluminium, inclusief maatwerk fotolijsten zonder extra kosten. Ook verzorgen we B2B-producten zoals roll-up banners en beursdisplays, van ontwerp tot levering. Voor de aankoop van fotomateriaal en -toebehoren bieden we uitgebreide ervaring en kennis, met een snelle levering vanuit een efficiënt voorraadbeheer. DS Art Fotografie is uw one-stop-shop voor alle fotografiebehoeften, steeds met persoonlijke service en uitmuntende kwaliteit.

Fietsen Decoster
Bij Fietsen Decoster in Ieper kunt u terecht voor een breed assortiment fietsen, van stadsfietsen en elektrische fietsen tot sportieve mountainbikes. Ruben, uw adviseur, biedt deskundig advies en helpt bij het vinden van de perfecte fiets afgestemd op uw behoeften, inclusief alle benodigde accessoires. Als gecertificeerd BOSCH e-bike dealer, biedt hij ook uitstekende opties voor elektrische fietsen, ideaal voor zowel stadsgebruik als het trotseren van Vlaamse heuvels. Fietsen Decoster is een officiële verdeler van topmerken zoals Granville, Oxford, en Bergamont, en zorgt voor een perfect op maat afgestelde levering. Voor avontuurlijke rijders biedt het gamma van Bergamont de ideale mountainbike. Klik hier voor nog meer informatie.

Bloemen en planten Bart & Martine Opsommer-Delaplace
Bij Bloemen & Planten Bart & Martine in Ieper vind je alles voor een tuinmake-over. Met jarenlange ervaring in plantenkweek bieden Martine en Bart deskundig advies voor je bloemen en planten, en creëren ze prachtige combinaties voor bloembakken of terrasaanvullingen. Hun uitgebreide assortiment omvat vaste planten, terrasplanten, perkplanten, kerstbomen, chrysanten, evenals diverse groenten en kruiden, allemaal uit eigen kweek voor gegarandeerde kwaliteit. Bij Bart & Martine staat klantvriendelijkheid voorop, en ze helpen je graag met een glimlach. Bezoek de kwekerij vrijblijvend voor meer informatie, advies en prijzen.

Fietsen Demeester
Bij Fietsen Demeester in Ieper kun je terecht voor een breed assortiment aan fietsen voor dames, heren, en kinderen, aangeboden door Ivo Demeester. De winkel staat bekend om zijn uitstekende service, inclusief reparaties en onderhoud voor alle soorten fietsen, waaronder een erkend servicepunt voor elektrische fietsen. Fietsen Demeester biedt ook diverse onderdelen en accessoires aan, van zadels tot fietshelmen. Je kunt er zelfs je eigen fiets samenstellen uit high-end producten. Voor meer informatie over het aanbod of thuislevering van fietsen, bezoek de website of neem contact op met Ivo.

LS Dier- Huis-Tuincenter
LS Dier-Huis-Tuincenter in Vlamertinge is een paradijs voor liefhebbers van huisdieren, tuinieren en bakken. Het centrum biedt een breed assortiment aan dierenvoeding en -benodigdheden, bloemen, planten, en tuinmaterialen. Speciale expertise is aanwezig voor vijvers, meststoffen, en potterie, met alles wat nodig is voor een perfecte tuin. Het assortiment omvat ook voeding voor diverse neerhofdieren, evenals bakproducten en specifieke kleding voor tuinieren en bakken. Met meer dan 16 jaar ervaring biedt LS Landbouwservice betrouwbare producten en advies voor melkvee-, varkens-, en pluimveehouders. Het "spiritueel hoekje" biedt rust en inspiratie met kristallen, boeken en kaarten. Bezoek LS Dier-Huis-Tuincenter voor al uw huis-, tuin- en dierbenodigdheden.

RDMedical
Bij RDMedical in Vlamertinge ontdek je een uitgebreid assortiment medische producten en thuiszorgartikelen, onder leiding van de gepassioneerde Rika Dumon. Of je nu een thuisverpleegkundige, ondernemer of particulier bent, hier vind je alles wat je nodig hebt, van injectie- en wondzorgmaterialen tot incontinentiemateriaal en EHBO-benodigdheden. Met meer dan 1000 producten en een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid, biedt RDMedical een naadloze winkelervaring, zowel online als in de winkel in Ieper. Ontdek vandaag nog het verschil dat RDMedical kan maken in jouw zorgbehoeften.

Wie is nu de Vriendelijkste Handelaar van Ieper?

Eerst en vooral zijn de 6 hoogste scores gelauwerd met meer dan 9/10. Er is natuurlijk altijd iemand met de hoogste score.

Na de speech van schepen Diego en Luc Verheyden, zaakvoerder van Handelsgids.be, werden de diploma’s en awards uitgereikt. Er werd een willekeurige afroeping gedaan zodat de spanning erin bleef tot op het laatst. Als eerste mocht Sonja van LS Dier - Huis - Tuincenter haar diploma met een zeer mooie score van 9,30/10 in ontvangst nemen. Dan mocht Davy van DS Art Fotografie samen met zijn dochter op de foto. Fietsen Demeester had 9,29/10. Bloemen en planten Bart & Martine Opsommer –Delaplace, spijtig genoeg afwezig,  kreeg van zijn klanten een gemiddelde score van 9,20/10. Fietsen Decoster behaalde 9.16/10. En toen bleven er nog 2 diploma’s en een award over. Het was Rika Dumon van RDMedical die de hoogste score behaalde en de award van Vriendelijkste Handelaar man Ieper mocht ontvangen.

Proficiat aan iedereen en ook aan de honderden handelaars van Ieper die een lagere score gekregen hebben van minder dan 9/10. Mag deze verkiezing een stimulans zijn om dit jaar nog beter te doen.

 

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Awarduitreiking: Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Ieper"