Aqua-Press

Openingsuren

Maandag 23/09 Na afspraak
Dinsdag 24/09 08:30 - 12:0013:30 - 18:00
Woensdag 25/09 08:30 - 12:0013:30 - 18:00
Donderdag 26/09 08:30 - 12:0013:30 - 18:00
Vrijdag 20/09 08:30 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag 21/09 08:30 - 18:0008:30 - 17:00
Zondag 22/09 Gesloten

Foto’s

Info

Aqua-Press

Niets zo leuk als verfrissende plons nemen tijdens warme zomerdagen of het geluid van een kabbelend beekje in uw eigen tuin. Wanneer u over een eigen zwembad, vijver of zwemvijver beschikt, hebt u de luxe dat u zelf kunt uitkiezen op welk moment u hiervan geniet.
 
Als u van plan bent om een eigen zwembad, vijver of zwemvijver aan te laten leggen, kunt u bij Aqua-Press in Jabbeke (Varsenare) terecht voor een afspraak of een passend advies om uw recreatieve dromen alle mogelijkheid te geven zich verder te ontwikkelen. Met de hoogste zorg en aandacht voor kwalitatief hoogstaande producten en een sterke service om u maximaal te dienen, maken zij van uw tuin een waar paradijs.
 
Ook als u reeds de trotse bezitter bent van een eigen zwembad of vijver, kunnen zij u bijstaan met onderhoudsproducten, onderwaterverlichting, het plaatsen van filter- en pompinstallaties, waterpompen, geautomatiseerde doseersystemen, jetstreams, waterzuigers of het aankopen van uw hoogsteigen zwembadrobot om uw water en bodem te reinigen.
 

Zwembaden

Door een sterke service is Aqua-Press doorheen de jaren dé referentie geworden op het gebied van recreatieve zwembaden. In diverse uitvoeringen, maten en kleuren – met een naadloos polyester monoblocsysteem - kunnen zij u het zwembad aanleveren dat perfect aansluit bij uw wensen.
 

Zwemvijvers en vijvers

De perfecte balans tussen een natuurlijke uitstraling en het comfort om op warme lente- en zomerdagen een frisse duik te kunnen nemen is wellicht een zwemvijver. Voorzien van de uiterst duurzame EPDM-folie, of eveneens in de kwalitatief sterke polyester monobloc-uitvoering, kunt u ervan uitgaan dat u erg lang zorgeloos plezier gaat beleven aan uw aankoop bij Aqua-Press.
 

Onderhoud en producten

Met een groot assortiment aan onderhouds- en reinigingsproducten houdt u uw zwembadwater glashelder en proper. Aqua-Press werkt met het grote assortiment van Oase-producten om het beste resultaat te bekomen, zowel op gebied van hygiëne als qua uitstraling.
 
Verwen jezelf, je familie en je vrienden / kennissen tijdens de warmere periodes met een verfrissende duik in je eigen tuin en laat een zwembad of (zwem)vijver plaatsen* door Aquapress uit Jabbeke (Varsenare)!
 
* plaatsing en installatie in eigen beheer van Aqualive
 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Promo verplaatsbare windschermen

Verplaatsbare windschermen gedurende de maand september aan speciale introductieprijzen!

Open bijlage

Vijverfilter sets

Actie bij aankoop van de vijverfilter FiltoMatic CWS set of Biotec ScreenMatic set nu gratis 5m lange spiraalslang.

Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

Open bijlage

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina

Reviews

Schitterend geholpen... 8,4 Review door: Cools
Goede probleemoplosser... 9,3 Review door: JP
Snel en efficiënt... 9,2 Review door: JP
Super vriendelijk... 8,7 Review door: Cools
Goede uitleg... 8,7 Review door: Cools