Dierenartsencentrum Anthemis

Openingsuren

Maandag 21/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 17/10 Na afspraak
Vrijdag 18/10 Na afspraak
Zaterdag 19/10 Na afspraak
Zondag 20/10 Na afspraak

Info

Welkom bij dierenartsencentrum Anthemis! Wij zijn een groepspraktijk met drie locaties waar we met 7 dierenartsen en 7 assistentes paraat staan om ten allen tijde je dier de beste zorgen te geven. We leggen ons toe op de behandeling van honden, katten, konijnen en knaagdieren. Omdat uw dier het allerbeste verdient heeft iedere dierenarts zijn eigen specialiteit en wordt er uitgebreid overlegd bij moeilijke gevallen of samengewerkt bij complexe ingrepen.

Voor spoedgevallen of dringende vragen zijn we altijd bereikbaar, ook 's nachts of in het weekend, zo hoeft u nooit ongerust te zijn. We staan in voor preventieve ingrepen en uitgebreide diagnostische en therapeutische handelingen.

Neem gerust een kijkje op de website om de praktijken en het team te leren kennen.

Fyio-Fit

 

Dierenarts Pieter Vanacker staat ook in voor de gezelschapsdieren. Hij heeft een extra opleiding gevolgd van 3 jaar en is nu Vakdierenarts Kleine Huisdieren. Hij bekommert zich ook over de afdeling ‘fysiotherapie’, samen met Lien Calis en Hilke. Neem hiervoor zeker eens een kijkje op de website van Fysio-Fit : www.fysio-fit.be

Wij staan 24/24 in voor dringende gevallen! Neem best eerst contact op.

Ligging en routebeschrijving