Openingsuren

Maandag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 04/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 05/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 06/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/09 17:00 - ...
Zaterdag 01/10 17:00 - ...
Zondag 02/10 12:00 - ...

Info

Restaurant en feestzalen De Notelaar wenst je van harte welkom

De Notelaar in Kasterlee is jouw adres als het op lekker eten en drinken aankomt! Christoph en Yves zijn 2 broers die van koken, feestverzorging en bediening lang geleden hun passie maakten.
 

Ontbijt, brunch

Elke zondagochtend kan je bij Christoph en Yves van De Notelaar terecht voor een groots ontbijtbuffet. Start jouw dag met heerlijke croissants, pistolets en lekker beleg, in combinatie met een kop verse koffie. Daarnaast is het bourgondisch brunchmenu van De Notelaar gekend in Kasterlee. Je kan er elke derde zondag van de maand genieten tussen 11u en 15u van verse koffie, thee, bieren en wijnen naar believen, een ontbijtbuffet, warm buffet en een dessertenbuffet.  
 

Restaurant

Bij De Notelaar kan u vanaf 9 juni 2021 terug terecht voor een keuzemenu dat aan tafel wordt geserveerd of voor een heerlijke buffetformule waarbij u de keuze heeft uit ons ruime assortiment.  Op zondag kan u komen genieten van ons uitgebreid ontbijtbuffet. Reserveer uw tafel via http://www.denotelaarkasterlee.be zodat uw plaats zeker beschikbaar is.
 

Feestzaal, koffietafel, conferenties

Ook voor al uw feesten groot of klein, seminaries en conferenties, koffietafels, .... moet u bij De Notelaar in Kasterlee zijn. U kan kiezen uit verschillende formules met een receptie, een diner aan tafel geserveerd, een walking dinner, een buffet of een barbeque maar ook een feest op maat behoort tot de mogelijkheden. Informeer zeker eens naar de formule die van uw feest een topfeest maakt.
 

Dinner & Dance

Regelmatig organisere ze bij De Notelaar een sfeervolle Dinner & Dance avond. De avond wordt gestart met buffetten en bijhorende dranken. Aansluitend zal er een DJ de dansavond openen met de beste hits die aanlengen bij het thema van de avond. Via deze link: http://www.denotelaarkasterlee.be/dinner_dance kan je ontdekken welke thema-avonden eraan komen bij De Notelaar. 
 

Wijnwinkel

Vanaf heden kan je bij De Notelaar terecht voor een select aanbod van prima wijnen aan uitstekende prijzen. Christoph en Yves helpen je heel graag verder op afspraak. De dagen waarop je een afspraak in de wijnwinkel kunt maken zijn op vrijdag, zaterdag en zondag. 
 

Restaurant/Feestzaal met overdekt tuinterras

De Notelaar beschikt over ruime parkeergelegenheid, een prachtige tuin met verwarmd en overdekt tuinterras, speelmogelijkheden voor de kinderen en mooie verzorgde zalen met een capaciteit tot 300 personen.

http://www.denotelaarkasterlee.be

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van De Notelaar Kasterlee

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Notelaar Kasterlee een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond