Openingsuren

Maandag 08/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 02/03 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 03/03 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 04/03 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 05/03 17:00 - ...
Zaterdag 06/03 17:00 - ...
Zondag 07/03 12:00 - ...

Foto’s

Info

De Notelaar in Kasterlee is uw adres als het op lekker eten en drinken aankomt!
Christoph en Yves zijn 2 broers die van koken, feestverzorging en bediening lang geleden hun passie maakten.
U kan in de brochetterie terecht voor een all-in formule, waar u kan genieten van een lekker glaasje bubbels, een voorgerechtje volgens de inspiratie van de chef, een buffet met verschillende verse soepen, een ruim assortiment aan vlees- en vissoorten, saladebuffet, warm buffet, een vegetarisch alternatief, desserten, koffie en thee. En ook alle dranken zijn all-in. Maar u kan ook kiezen voor een menu geserveerd aan tafel, op reservatie.
De Brochetterie biedt plaats aan 130 personen, dus ook met grote groepen bent u welkom! Graag vooraf een seintje, zodat jullie plaats zeker gereserveerd is.
Ook voor al uw feesten groot of klein, seminaries en conferenties, koffietafels, .... moet u bij De Notelaar in Kasterlee zijn. U kan kiezen uit verschillende formules met een receptie, een diner aan tafel geserveerd, een walking dinner, een buffet of een barbeque maar ook een feest op maat behoort tot de mogelijkheden. Informeer zeker eens naar de formule die van uw feest een topfeest maakt.
De Notelaar beschikt over ruime parkeergelegenheid, een prachtige tuin met verwarmd en overdekt tuinterras, speelmogelijkheden voor de kinderen en mooie verzorgde zalen met een capaciteit tot 300 personen.

Nieuw! Opening van onze wijnshop op 25 juni! Kom naar onze gratis wijndegustatie.
Tijdens de opening hebben wij een actie: bij aankoop van 11 wijnflessen + 1 gratis!

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief