Foto’s

Info

Difensa te Kasterlee is een professioneel en erkend installateur van inbraakbeveiliging via camerabewaking en alarmsystemen en voorziet uw gebouw eveneens van brandbeveiliging.
Erkenningsnummer: 20-1705-02
 

Camerabewaking

Met een professionele bewaking via een camera kan u zien wie er zich op uw bedrijf aanmeldt en kan u bijvoorbeeld vanop afstand beslissen om de deur te openen. Een extra controle van uw woonst zorgt ook zeker voor een veiliger gevoel.
Erkend bewakingsinstallateur Difensa adviseert u waar de camera's moeten hangen om een ultiem gevoel van bewaking te garanderen. Sommige camera’s worden immers best zichtbaar geplaatst, andere worden misschien beter iets discreter weggewerkt.
 

Alarmsystemen

Alarmsystemen komen in allerlei soorten en maten. Het team van Difensa te Kasterlee helpt u om de juiste keuze te maken. In geval van inbraak of branddetectie zijn er onder andere binnensirenes, of luide autonome buitensirenes.
 

Brandbeveiliging

Wanneer u vlammen ziet, is het vaak al te laat. Beveiliging voor brand laten plaatsen, begint daarom altijd met het voorzien van een snelle branddetectie. De efficiënte systemen van Difensa verwittigen u al voor het mogelijke gevaar van zodra er rook is. Zo kan u tijdig ingrijpen om vlammen geen kans te geven. 


 

Ligging en routebeschrijving