Ijssloeberke

Foto’s

Info

Lekker vers tegen een zeer goede prijs
Zin in een ijsje? Dan is Ijssloeberke te Kasterlee zonder twijfel de beste keuze. Dit ijssalon is gekend om zijn grote porties vers hoeve-ijs, gemaakt van verse melk. Bovendien komt dit lekkere roomijs tegen zeer democratische prijzen.

Ruime keuze desserts
Het assortiment bestaat niet alleen uit verse ingrediënten, maar is ook zeer uitgebreid. Roomijs vindt u bij Ijssloeberke in zeer originele smaken. Proefde u al appertaartijs, bueoijs of een leoniejte? Ook voor andere desserts, zoals XXL-wafels en pannenkoeken kan u hier terecht. Vergezeld van lekker vers fruit, een bolletje roomijs of om zo op te eten.
 
Terras en speeltuin
Winter of zomer, Ijssloeberke is altijd een goed idee. Hier geniet je zowel binnen als buiten van een lekker ijsje of dessert naar keuze. Tijdens de zomermaanden is het grote terras erg geliefd. Het is voorzien van veel zitplaatsen en grenst aan een speeltuin waar kinderen de energie van hun dessertje weer kwijtkunnen.
 
Dit alles vindt u midden in de natuur tegen democratische prijzen. Breng op dinsdag, woensdag, donderdag,vrijdag, zaterdag of zondag een bezoek aan Ijssloeberke in Kasterlee voor de lekkerste zoete zonde.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief