Garage Rudi Verjans

Openingsuren

Maandag 02/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 03/08 09:00 - 12:3014:00 - 18:00
Woensdag 04/08 09:00 - 12:3014:00 - 18:00
Donderdag 29/07 09:00 - 12:00Gesloten
Vrijdag 30/07 GeslotenGesloten
Zaterdag 31/07 GeslotenGesloten
Zondag 01/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Garage Rudi Verjans te Vliermaal Kortessem is uw specialist in onderhoud en herstellingen van alle automerken. Ook voor bijkomende diensten zoals het reinigen en vullen van uw airco kan u in de garage te Vliermaal terecht. Verder biedt Garage Rudi Verjans banden van alle merken en zit u hier goed voor winterbanden. De garage ontfermt zich ook graag over het onderhoud van uw airco.
 

Aircovulling    

Een goed werkend aircosysteem in uw wagen verhoogt de veiligheid doordat u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit. Ga langs bij Garage Rudi Verjans, uw specialist in aircovulling, en breng op een aangename manier de zomermaanden door, ook wanneer u in uw wagen zit, dankzij een uitstekende airco. De garage vult uw airco bij en verzorgt graag de reiniging van het hele aircosysteem.
 

Onderhoud

Dankzij het compleet onderhoud van uw wagen houdt Garage Rudi Verjans uw auto in topconditie, ongeacht het merk. U geniet hier van een zeer vlotte service, aangezien de onderhoudswerken uitgevoerd worden door een vakman.
 

Herstelling

Bij een defect aan uw wagen moet u beslist bij Garage Rudi Verjans zijn. De garage in Kortessem is gespecialiseerd in autoherstellingen en herstelt alle wagens van alle merken op professionele wijze.
 

Banden

Bent u op zoek naar autobanden? Is het tijd voor winterbanden? Bij Rudi Verjans kunt u banden verkrijgen van alle merken.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief