Thoelen Maurice Verwarming & Sanitair

Openingsuren

Maandag 26/02 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/02 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/02 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/02 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/02 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/02 GeslotenGesloten
Zondag 25/02 GeslotenGesloten

Info

BVBA Maurice Thoelen: uw verwarmingsspecialist in Kortessem

Mazoutketel vervangen, geld besparen
Verwarmt u nog met een oude verwarmingsketel op stookolie of gas? Vervang hem dan door een nieuwe: zo spaart u veel geld uit. Want een nieuwe ketel is tot 40 procent zuiniger dan een oud exemplaar. Contacteer Maurice Thoelen: hij komt nog dezelfde week bij u langs. Hij bekijkt uw installatie, luistert naar uw wensen en maakt een heldere offerte – gratis.

Van condensatieketel tot warmtepomp
Installeert u een nieuwe ketel? Dan geeft u een cadeau aan uw portemonnee én aan het milieu. Want hoe minder gas of olie u verbruikt, hoe beter. Vraag raad aan Maurice Thoelen voor condensatieketels – die recupereren hun eigen warmte. Of kies voor een warmtepomp: die onttrekt warmte aan het grondwater of de buitenlucht en kost u dus nog minder aan fossiele brandstoffen.

Nieuwe verwarmingsketel, zonder zorgen
Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen? Maakt niet uit waar u woont: Maurice komt bij u op bezoek om uw huidige installatie te bekijken. Zo krijgt u zeker een accuraat prijsbestek. Met Maurice Thoelen vertrouwt u op 45 jaar ervaring én op uitgebreide kennis van de modernste technieken. En de drie ploegen met loyale medewerkers maken de installatie gegarandeerd perfect.
 

Verwarming kapot? Bel snel
Is uw verwarming kapot en krijgt u uw huiskamer niet meer warm? Bel dan naar Maurice Thoelen. Er wordt onmiddellijk bekeken welke ploeg  om alles te repareren. Dat lukt snel: de bvba heeft drie bestelwagens en neemt u daardoor vlot in haar planning op. Maurice Thoelen en zijn ploeg voeren reparaties uit in de hele regio rond Hasselt.

Onderhoud van uw ketel
Het is natuurlijk nog beter om een reparatie te voorkomen. Hebt u een verwarmingsketel op gas of stookolie? Dan laat u die het best elk jaar onderhouden. Zo gaat uw ketel veel langer mee, en spaart u zich de kostprijs van een nieuwe uit. Contacteer Maurice Thoelen: hij of een van zijn loyale vakmensen besteden de grootste zorg aan uw apparaat, zodat u weer een hele winter lang gerust bent.


Ketel repareren? Goedkoper dan een nieuwe
Is uw ketel stuk? Geen paniek: een nieuwe ketel is niet de enige optie. Vraag dat maar aan Maurice Thoelen. Met meer dan 45 jaar ervaring heeft hij de kennis in huis om uw ketel te repareren. Veel goedkoper dan een nieuwe, en toch bent u weer voor jaren gesteld.

Een nieuwe verwarmingsketel installeren? Of een onderhoud van uw centrale verwarming of snelle reparatie nodig? Contacteer Maurice Thoelen uit Kortessem (Limburg) vandaag nog. Ook voor vloerverwarming, sanitaire installaties en nieuwbouw.

 

Maurice Thoelen: nauwkeurige installatie van uw nieuwe badkamer
 

Uw badkamer inrichten? Met Maurice, natuurlijk
Droomt u van een nieuwe badkamer? Maak er meteen werk van en contacteer Maurice Thoelen. Hij komt nog dezelfde week bij u langs, en toont u al uw opties. Douche, bad en wastafel? Tegels aan de muur? Thermostatische kranen? Vloerverwarming? Maurice Thoelen te Kortessem, Limburg geeft u advies over alles wat in úw badkamer mogelijk is. Zo gaat u van start met een concreet plan in uw hoofd.

Uw badkamer installeren? Ook dat doet Maurice
Hebt u uw droombadkamer duidelijk voor ogen? Dan kiest u uw badkamermeubelen onder advies van Thoelen Maurice, in een toonzaal bij een groothandel u aangewezen door onze firma. Achteraf gebeurt de verdere regeling en afhandeling volledig door onze firma en wordt uw badkamer met de grootste nauwkeurigheid door ons geïnstalleerd. Maurice voert de werkzaamheden meestal zelf uit, geholpen door een van zijn ploegen. De bvba heeft zeven vaste medewerkers: zo houdt Maurice de wachtlijst kort.

Nieuwe badkamer van a tot z
Woont u in Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant? Maurice geeft u een gratis en vrijblijvende offerte na zijn eerste bezoek. Gaat u in op zijn voorstel? Dan haalt u een gouden combinatie in huis: de 45 jaar ervaring van Maurice én de flexibele aanpak die moderne badkamers nodig hebben.

Plannen voor uw droombadkamer? Werk samen met Maurice Thoelen te Kortessem, Limburg en geniet van het modernste comfort.

 

Maurice Thoelen: uw expert in vloerverwarming in Limburg
 

Vloerverwarming in Limburg? Eén adres

Het is dé trend voor wie tegenwoordig een nieuw huis bouwt: vloerverwarming. En daar zijn goede redenen voor. Vraag dat maar aan Maurice Thoelen: hij is al járen een expert en installeerde vloerverwarming voor de grote hype ontstond. Een verwarmde vloer voelt niet alleen uiterst comfortabel aan uw voeten, het is ook zuiniger dan een traditionele radiator of convector. Extra advies? Maurice Thoelen legt u alles uit.


Uw vloer verwarmen: uiterst comfortabel
Kiest u voor vloerverwarming? Dan legt Maurice Thoelen een netwerk van leidingen onder de vloer. Die geven stralingswarmte af, waardoor de hele ruimte behaaglijk warm wordt. Kies voor een ervaren installateur, zoals Maurice Thoelen. Want is uw vloerverwarming slecht gelegd? Dan wordt de vloer soms té warm.
 

Vloerverwarming leggen: snel terugverdiend
Stookolie, aardgas of elektriciteit? U kiest zelf welke energiebron u gebruikt. Vloerverwarming is iets duurder dan de traditionele systemen, maar dat verdient u in een mum van tijd terug. Want met vloerverwarming verbruikt u veel minder: het systeem geeft met een lagere temperatuur al meer effect dan wanneer u volop stookt met de traditionele verwarmingselementen.

Kiest u voor vloerverwarming in Limburg? Contacteer het team van Maurice Thoelen.

 

Maurice Thoelen: attest voor uw mazouttank in Limburg
 

Controle van uw stookolietank
Verwarmt u met stookolie? Dan is het verplicht om uw tank te laten controleren. Want zonder attest krijgt u geen nieuwe stookolie meer. Bel daarom naar Maurice Thoelen in Kortessem: hij heeft alle certificaten die nodig zijn om u een geldig attest af te leveren. En met zijn 45 jaar ervaring vertrouwt u erop dat uw tank na een controle ook écht veilig is.

Attest voor uw mazouttank: veilig
Maurice Thoelen voert alle controles uit: zit er water of slib in de tank? Werken de de lekdetectie en de overvulbeveiliging? Nadien levert hij u een attest af waarmee u weet dat uw tank nog perfect werkt. Het bewijs? De groene dop op uw tank. Voor uw stookolieleverancier het signaal dat hij uw tank mag vullen. Zo voorkomt u dat u zonder verwarming valt.


Mazouttank mét attest: voordelig
Wist u dat het u ook geld oplevert als u uw tank door Maurice Thoelen laat controleren? Want alleen na zijn controle bent u in orde met de verzekering. U verhoogt bovendien de verkoopwaarde van uw woning. En met de overvulbeveiliging vermijdt u dat de leverancier uw tank doet overlopen.

Een attest voor uw mazouttank nodig? Laat hem controleren door het team van Maurice Thoelen.  Contacteer ons nu!

 

 

Maurice Thoelen: snelle reparatie van uw kapotte leiding
 

Wc verstopt? Bel Maurice Thoelen
Is uw wc verstopt? Hangt er een vieze geur in uw badkamer? Of is er een ander probleem met uw sanitair? U lost dat liefst meteen op. Bel daarom naar Maurice Thoelen in Kortessem: zijn vrouw Diane neemt uw telefoontje aan en stuurt zo snel mogelijk een reparateur naar uw huis. Uw beste garantie op snelle hulp? De bvba Thoelen Maurice heeft maar liefst drie bestelwagens met ploegen die beslagen zijn in sanitair.

Uw kraan lekt? Laat ze repareren of vervangen
Lekt uw kraan? Of is uw leiding kapot? Laat ze dan zo snel mogelijk repareren. Want hoe langer u wacht, hoe meer water er verloren gaat. En dat ziet u aan uw waterfactuur. Met Maurice Thoelen krijgt u een snelle en efficiënte oplossing voor uw probleem. Zijn betrouwbare vakmensen zoeken de beste oplossing. En is uw kraan of leiding niet te repareren? Dan vervangen ze die.


Installatie van uw nieuwe douche
Is uw bad of douche aan vervanging toe, maar wilt u niet uw hele badkamer vernieuwen? Maurice Thoelen helpt u verder. Hij komt bij u langs om te kijken wat in uw badkamer de opties zijn. En geeft u het advies waarmee u snel geholpen bent.

Woont u in de buurt van Hasselt en hebt u een probleem met uw sanitair? Maurice Thoelen lost het voor u op.  Contacteer ons nu!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Thoelen Maurice Verwarming & Sanitair een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond