Energetische Praktijk Sawadi

Openingsuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 Na afspraakNa afspraak

Info

Holistische Hulpverlening & Massagepraktijk Sawadi


Welkom bij Holistische Coaching & Massagepraktijk Sawadi, gelegen in de Bazelstraat te Kruibeke. Zeer gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Antwerpen en Gent. De praktijk bevindt zich op 50 m van de bushalte: Annekesstraat.
 

Met de kracht van emoties en het lezen van energie, helpen wij mensen zichzelf zichtbaar te maken, te uiten en met zuivere energie alles wat gescheiden is, zoekgeraakt,  te verbinden. Praktijk Sawadi geeft een Holistisch Concept die mensen op een laagdrempelige en veelzijdige manier met zichzelf  en of met anderen verbindt.
 

HOE GAAN WIJ JOU VERBINDEN?

 

Via onze deskundigheid gaan wij je helpen om als holistisch hulpverlener gericht op te treden als:
 

  • Mediator: Bij meerdere partijen met verschillende verhalen, belevingen en tegengestelde belangen.
  • Coach: Bij een één op één situatie met persoonlijke doelen of een conflict met jezelf.
  • Therapeut: Bij het behandelen van emotionele storingen en of lichamelijke klachten die zijn ontstaan door een vastlopend patro(o)n(en)
Volgens de 'gescheiden'  fysieke, mentale, emotionele en spirituele toestand naar een gelukkig en evenwichtig leven.
 

Onze Holistische-, Intuïtieve- en Hoofdpijn Massages gaan je zelf genezend vermogen ondersteunen en bevorderen. De vitaliteit van jouw hoofd, hart, lichaam en ziel gaat hierdoor versterken. 

 

Via Mediamieke communicatie & Healings, gaan we je een andere insteek geven in bepaalde levenssituaties. Wij luisteren naar wat het lichaam vertelt en de geest niet kan zeggen!


Onze Holistische Coaching Trajecten willen je helpen om je te ontplooien naar jouw levensessentie, naar jouw doelen. Vanuit onze deskundigheid, onze intuïtie, eigen levenservaringen en waardesysteem begeleiden we je daarin.
Er zijn 3 mogelijke trajecten:

 

1. Persoonlijke ontwikkeling & Communicatie:
 

Je wil een persoonlijk doel bereiken of zoekt een manier om de ideeën die je hebt beter te uiten? Ons traject ‘Persoonlijke ontwikkeling & communicatie’ kan je daarbij helpen. Door samen met jou een persoonlijkheids- en gedragsprofiel op te maken, leer je meer over jezelf: door wie of wat word je belemmerd in je ontwikkeling en hoe kan je dat aanpakken?

 

2. Persoonlijke ontwikkeling & uitstraling:
 

Heb je het gevoel dat je opgaat in de massa? Dat niemand je opmerkt of naar je luistert?  Krijg je nooit een complimentje dat je straalt? Je lijkt soms wel onzichtbaar. In ons traject ‘Persoonlijke ontwikkeling en uitstraling’ leer je  om je te tonen zoals je bent. Je betaalt de kapper om je haren te knippen en te kleuren, de garagist om je wagen te onderhouden en een tuinman om de haag te scheren. Die dingen laat je over aan een specialist. Maar ook je imago kan je professioneel onder handen laten nemen door een immagostylist.
 


3. Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness:
 

Dankzij onze mindfulness-coaching leer je beter omgaan met stress, piekeren, burn-out of een depressie. We werken samen aan je communicatievaardigheden en stimuleren je creativiteit. Vanuit mindfulness leer je probleemoplossend denken. Tijdens onze mindfulness-coaching helpen we je op weg naar een betere levenskwaliteit. Samen onderzoeken we welke drempels jouw potentieel in de weg staan en helpen we je om de weg vrij te maken naar jezelf.

 

KOM BIJ ONS LANGS!

 

Ontdek onze laagdrempelige vorm van hulpverlening, vanuit een holistische en onafhankelijke visie. Laat ons je helpen om jezelf en of je omgeving op een wenselijke manier met elkaar te verbinden.
 

Wij maken 'rust' voor jou tastbaar!

 
Anne Elisabeth Haentjens is een gediplomeerd en erkend BMF Energetisch Therapeut. 
Belgische Massage Federatie

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Mijn shop

Bekijk onze shop

Nieuwsbrief

Reviews

Hier kom je om jezelf een moment... 10 Review door: Karen
Anne is een super lieve warme vr... 10 Review door: Morgane
Super vriendelijk... 10 Review door: Josee
Heel vriendelijke en warme perso... 9,5 Review door: Jessie
Je word echt kei vriendelijk ont... 10 Review door: Nicky