Energetische Praktijk Sawadi

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgiƫ op 21/07
Maandag 22/07 Na afspraak
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 18/07 Na afspraak
Vrijdag 19/07 Na afspraak
Zaterdag 20/07 Na afspraak
Zondag 21/07 Na afspraak

Info

Holistische Hulpverlening & Massagepraktijk Sawadi


Welkom bij Holistische Coaching & Massagepraktijk Sawadi, gelegen in de Bazelstraat te Kruibeke. Zeer gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Antwerpen en Gent. De praktijk bevindt zich op 50 m van de bushalte: Annekesstraat!

Anne Elisabeth haar passie is het conflict van de scheiding tussen het 'eigen waardesysteem' en 'jouw leven' te gaan ontdekken! Deze met elkaar verbinden is haar missie! Hoe werkt zij? Vanuit een holistische en onafhankelijke visie gaat zij 'observeren en luisteren' naar 'het' verhaal. Haar deskundigheid gaat haar hierbij helpen om als Holistisch hulpverlener gericht op te treden als:
 
  • Mediator: Bij meerdere partijen met verschillende verhalen, belevingen en tegengestelde belangen.
  • Coach: Bij een één op één situatie met persoonlijke doelen of een conflict met jezelf.
  • Therapeut: Bij het behandelen van emotionele storingen en of lichamelijke klachten die zijn ontstaan door een vastlopend patro(o)n(en)
Volgens de 'gescheiden'  fysieke, mentale, emotionele en spirituele toestand naar een gelukkig en evenwichtig leven.

Haar Massages gaan je zelfgenezend vermogen ondersteunen en bevorderen. De vitaliteit van jouw hoofd, hart, lichaam en ziel gaat hierdoor worden versterkt. En jawel, ieder van ons bezit een zelfgenezend vermogen, alleen luisteren we te weinig naar wat ons lichaam echt vertelt. We ontspannen te weinig, leven te snel en laten teveel stressfactoren toe waardoor dit vermogen tekort schiet. Hierdoor wordt zowel je mentale, geestelijke als lichamelijke gezondheid aangetast. Anne Elisabeth helpt je dan ook heel graag op gepaste wijze verder om (her)nieuw(d)e energie te gaan vinden.

Via haar behandelingen en Holistische Coaching leert zij je veel beter omgaan met o.a.: stress, piekeren, burn-out, depressie. Je communicatie en creativiteit gaat hierdoor aanzienlijk verbeteren.

Haar Mindfulness & Persoonlijkheidproblematiek therapie of coaching, gaat je ontplooien naar jouw levensessentie. Z
ij gaat al jouw niveaus verbinden tot een geheel. Hierbij doet zij steevast een beroep op haar deskundigheid via gevolgde opleidingen, levenservaringen en intuïtie. 

Anne Elisabeth is een gediplomeerd Imagostylist. Haar Kleur – en Stijlanalyses gaan ook uit van een Holistische visie. De eigenheid van je persoonlijkheid gaat hierdoor verder en nog sterker ontwikkelen, maar niet veranderen. Jouw innerlijke kern wordt non-verbaal een reflectie naar je buitenkant en leefomgeving. Met haar Personal Shoppingservice, gaat ze niet voor
 kopieën van etalage outfits, maar enkel outfits die jouw persoonlijke stijl en figuur mooi gaan benadrukken! 

Via Mediamieke Communicatie gaat ze luisteren naar wat het lichaam vertelt en de geest niet kan zeggen! De Lenormand- & Chakrakaarten gaan je een andere insteek geven in bepaalde levenssituaties. Nadien ga je zelf aan de slag met de verkregen informatie en krijgt jouw leven een nieuwe wending!

Vergeet morgen, geniet nu!

 
Anne Elisabeth is een erkend BMF Energetisch Therapeut. 
Belgische Massage Federatie

Ligging en routebeschrijving

Bekijk onze promotiespagina

Reviews

Hier kom je om jezelf een moment... 10 Review door: Karen
Anne is een super lieve warme vr... 10 Review door: Morgane
Super vriendelijk... 10 Review door: Josee
Heel vriendelijke en warme perso... 9,5 Review door: Jessie
Je word echt kei vriendelijk ont... 10 Review door: Nicky