Paco bv

Info

Paco is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en tweedehands palletstellingen en magazijnrekken. Daarnaast biedt het bedrijf te Laakdal u de ideale oplossing voor uw tuinafscheiding en plaatsen zij graag uw nieuwe carport.
 

Palletstellingen en magazijnrekken

Paco biedt palletstellingen en magazijnrekken in alle hoogtes en lengtes. Hier kan u rekenen op een product volledig op maat van uw noden en wensen.
De expert te Laakdal biedt palletstellingen aan in diverse kleuren. U heeft de keuze uit blauw, oranje, antraciet of geel.
Ook magazijnrekken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zowel blauw, oranje, antraciet of lichtgrijs behoren tot de mogelijkheden.
Om u de verplaatsing te besparen, worden deze producten indien gewenst op uw locatie naar keuze geleverd.
 

Tuinschermen

Wenst u wat meer privacy in je tuin? De tuinschermen van Paco bieden een elegante oplossing aan uw noden. De tuinschermen zijn verkrijgbaar in duurzaam hout en worden geïmpregneerd om tegen weer en wind bestand te zijn. Daarnaast zijn de bevestigingen van inox, wat een zeer kwalitatief resultaat biedt.
 

Carport

Bent u op zoek naar een carport die helemaal bij uw woning past? Of wenst u meer opbergruimte in uw tuin? Paco biedt carports en opbergplaatsen voor uw tuin in kwalitatief geïmpregneerd hout, met inox vijzen. Het vakmanschap van Paco staat garant voor een lange levensduur en een stevig resultaat.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Paco bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond