Bouwmaterialen Van der Vliet bv

Openingsuren

Maandag 01/02 08:00 - 18:00
Dinsdag 02/02 08:00 - 18:00
Woensdag 03/02 08:00 - 18:00
Donderdag 28/01 08:00 - 18:00
Vrijdag 29/01 08:00 - 18:00
Zaterdag 30/01 08:00 - 15:00
Zondag 31/01 GeslotenGesloten

Info

Bouwmaterialen Van der Vliet is een echt familiebedrijf, waar service op de eerste plaats staat. De derde generatie vakmannen ontvangt u graag te Laakdal om een kijkje te nemen in de toonzaal en het outdoor showpark. De experts in bouwmaterialen zoeken samen met u naar datgene wat uw project nodig heeft.
 

Bouwmaterialen Laakdal

Bij Bouwmaterialen Van Der Vliet vindt u de meest hoogwaardige bouwmaterialen, werkmateriaal, isolatiemateriaal en meer. Zo kan u hier terecht voor slijpschijven, steenkorven en isolatiemateriaal. De vakmannen helpen u graag verder bij het uitzoeken van grind, siergrind, zand en de juiste materialen in natuursteen of gevelstenen. U vindt hier klinkers, vloer- en wandtegels en terrastegels. Ook voor siliconen, cement, betonblokken en dakpannen zit u hier goed.
 

De beste service inzake bouwmaterialen

Bouwmaterialen Van der Vliet biedt zijn klanten een service om u tegen te zeggen. Het familiebedrijf beschikt namelijk over meer dan 40 jaar ervaring en is lid van Bouwmat, een aankoop-vereniging van handelaren in bouwmaterialen. Door het samenbrengen van ervaring kunnen de Bouwmat-leden de bouwer van vandaag een compleet aanbod aanbieden. Tegelijkertijd bieden ze een goede en juiste prijs. Als lid van Bouwmat mag u er zeker van zijn dat u bij Bouwmaterialen Van Der Vliet in Laakdal de beste kwaliteit vindt, met de nodige productvoorlichting en een persoonlijke klantenopvolging. U bent hier eveneens verzekerd van een vlotte service en waarborg na aflevering.

 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Nieuws & Promoties

Toonzaal is geopend !

Bouwplannen of renovatieplannen? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal en ontdek ons uitgebreid gamma bouwmaterialen.
Zowel modern als landelijk, voor ieder wat wils.
Wij helpen je met veel plezier je droomproject te realiseren.

Open bijlage

Shop and Go

Wist je dat... je bij ons ook terecht kan voor klein materiaal. Van hamer tot beitel tot werkhandschoenen. Onze Shop and GO is dagelijks geopend.

Open bijlage

Mijn shop

Bekijk onze shop

Trefwoorden

Nieuwsbrief