Bouwmaterialen Van der Vliet bv

Openingsuren

Maandag 10/08 08:00 - 18:00
Dinsdag 11/08 08:00 - 18:00
Woensdag 12/08 08:00 - 18:00
Donderdag 13/08 08:00 - 18:00
Vrijdag 14/08 08:00 - 18:00
Zaterdag 08/08 08:00 - 15:00
Zondag 09/08 GeslotenGesloten

Info

Bouwmaterialen Van der Vliet is een echt familiebedrijf, waar service op de eerste plaats staat. De derde generatie vakmannen ontvangt u graag te Laakdal om een kijkje te nemen in de toonzaal en het outdoor showpark. De experts in bouwmaterialen zoeken samen met u naar datgene wat uw project nodig heeft.
 

Bouwmaterialen Laakdal

Bij Bouwmaterialen Van Der Vliet vindt u de meest hoogwaardige bouwmaterialen, werkmateriaal, isolatiemateriaal en meer. Zo kan u hier terecht voor slijpschijven, steenkorven en isolatiemateriaal. De vakmannen helpen u graag verder bij het uitzoeken van grind, siergrind, zand en de juiste materialen in natuursteen of gevelstenen. U vindt hier klinkers, vloer- en wandtegels en terrastegels. Ook voor siliconen, cement, betonblokken en dakpannen zit u hier goed.
 

De beste service inzake bouwmaterialen

Bouwmaterialen Van der Vliet biedt zijn klanten een service om u tegen te zeggen. Het familiebedrijf beschikt namelijk over meer dan 40 jaar ervaring en is lid van Bouwmat, een aankoop-vereniging van handelaren in bouwmaterialen. Door het samenbrengen van ervaring kunnen de Bouwmat-leden de bouwer van vandaag een compleet aanbod aanbieden. Tegelijkertijd bieden ze een goede en juiste prijs. Als lid van Bouwmat mag u er zeker van zijn dat u bij Bouwmaterialen Van Der Vliet in Laakdal de beste kwaliteit vindt, met de nodige productvoorlichting en een persoonlijke klantenopvolging. U bent hier eveneens verzekerd van een vlotte service en waarborg na aflevering.

 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

STEENKORVEN

Creatief in eigen tuin. Steenkorven zijn hiervoor uitermate geschikt !
Modern, strak , weinig onderhoud. Kies uit de standaard afmetingen, of kies voor je persoonlijke maatwerk. Alle info vind u bij ons !
OPEN TIJDENS HET BOUWVERLOF!

Open bijlage

Tijd om te klussen ?!

Tijd om te klussen?
Kom gerust rondsnuffelen in onze shop. Enkel het beste materiaal voor zowel een hobby-klusser als een professioneel vakman.

Open bijlage

Trefwoorden

Bekijk onze shop

Nieuwsbrief