Bouwmaterialen Van der Vliet bv

Openingsuren

Maandag 19/04 06:30 - 18:00
Dinsdag 20/04 06:30 - 18:00
Woensdag 14/04 06:30 - 18:00
Donderdag 15/04 06:30 - 18:00
Vrijdag 16/04 06:30 - 18:00
Zaterdag 17/04 08:00 - 15:00
Zondag 18/04 Gesloten

Info

Bouwmaterialen Van der Vliet is een echt familiebedrijf, waar service op de eerste plaats staat. De derde generatie vakmannen ontvangt u graag te Laakdal om een kijkje te nemen in de toonzaal en het outdoor showpark. De experts in bouwmaterialen zoeken samen met u naar datgene wat uw project nodig heeft.
 

Bouwmaterialen Laakdal

Bij Bouwmaterialen Van Der Vliet vindt u de meest hoogwaardige bouwmaterialen, werkmateriaal, isolatiemateriaal en meer. Zo kan u hier terecht voor slijpschijven, steenkorven en isolatiemateriaal. De vakmannen helpen u graag verder bij het uitzoeken van grind, siergrind, zand en de juiste materialen in natuursteen of gevelstenen. U vindt hier klinkers, vloer- en wandtegels en terrastegels. Ook voor siliconen, cement, betonblokken en dakpannen zit u hier goed.
 

De beste service inzake bouwmaterialen

Bouwmaterialen Van der Vliet biedt zijn klanten een service om u tegen te zeggen. Het familiebedrijf beschikt namelijk over meer dan 40 jaar ervaring en is lid van Bouwmat, een aankoop-vereniging van handelaren in bouwmaterialen. Door het samenbrengen van ervaring kunnen de Bouwmat-leden de bouwer van vandaag een compleet aanbod aanbieden. Tegelijkertijd bieden ze een goede en juiste prijs. Als lid van Bouwmat mag u er zeker van zijn dat u bij Bouwmaterialen Van Der Vliet in Laakdal de beste kwaliteit vindt, met de nodige productvoorlichting en een persoonlijke klantenopvolging. U bent hier eveneens verzekerd van een vlotte service en waarborg na aflevering.

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

Als het grind moet zijn....

Wil je graag dit jaar je tuin onder handen nemen?
Dan kom je toch zeker een kijkje nemen in onze toonzaal.
We hebben een uitgebreid gamma aan siergrind, klinkers, afboordingen, enz..
Kortom dus alle producten om van jouw tuin een echte droomtuin te maken.

Open bijlage

Creatief met U elementen

Steek je graag de handen uit de mouwen? Kijk zeker eens naar deze leuke ideeën. Met een paar u elementen maak je in een handomdraai een knusse zitplek in je tuin.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief