Bouwmaterialen Van der Vliet bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 02/11 08:00 - 18:00
Dinsdag 27/10 08:00 - 18:00
Woensdag 28/10 08:00 - 18:00
Donderdag 29/10 08:00 - 18:00
Vrijdag 30/10 08:00 - 18:00
Zaterdag 31/10 08:00 - 15:00
Zondag 01/11 GeslotenGesloten

Info

Bouwmaterialen Van der Vliet is een echt familiebedrijf, waar service op de eerste plaats staat. De derde generatie vakmannen ontvangt u graag te Laakdal om een kijkje te nemen in de toonzaal en het outdoor showpark. De experts in bouwmaterialen zoeken samen met u naar datgene wat uw project nodig heeft.
 

Bouwmaterialen Laakdal

Bij Bouwmaterialen Van Der Vliet vindt u de meest hoogwaardige bouwmaterialen, werkmateriaal, isolatiemateriaal en meer. Zo kan u hier terecht voor slijpschijven, steenkorven en isolatiemateriaal. De vakmannen helpen u graag verder bij het uitzoeken van grind, siergrind, zand en de juiste materialen in natuursteen of gevelstenen. U vindt hier klinkers, vloer- en wandtegels en terrastegels. Ook voor siliconen, cement, betonblokken en dakpannen zit u hier goed.
 

De beste service inzake bouwmaterialen

Bouwmaterialen Van der Vliet biedt zijn klanten een service om u tegen te zeggen. Het familiebedrijf beschikt namelijk over meer dan 40 jaar ervaring en is lid van Bouwmat, een aankoop-vereniging van handelaren in bouwmaterialen. Door het samenbrengen van ervaring kunnen de Bouwmat-leden de bouwer van vandaag een compleet aanbod aanbieden. Tegelijkertijd bieden ze een goede en juiste prijs. Als lid van Bouwmat mag u er zeker van zijn dat u bij Bouwmaterialen Van Der Vliet in Laakdal de beste kwaliteit vindt, met de nodige productvoorlichting en een persoonlijke klantenopvolging. U bent hier eveneens verzekerd van een vlotte service en waarborg na aflevering.

 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Steen-o-theek

Plannen om te bouwen of te verbouwen ? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze steen-o-theek. Voor elk project de juiste steen. Kies je voor rustiek? Of toch liever modern en strak? Wij staan jullie met veel plezier bij met het juiste advies.

Open bijlage

Oktober deal

Mooie kortingen in de maand oktober ! Plannen om je tuin nog vlug klaar te maken voor de winter? Met de handige producten van ACO GARDEN - ECO-oh! - ECCO kan dit in een handomdraai.

Open bijlage

INRUILWEKEN SOLA - WATERPASSEN

OUD TEGEN RED! Ruil je oude waterpas in tegen een nieuwe van de RED serie met een korting tot 20 %.
Ontdek alle voorwaarden in de winkel.

Open bijlage

Trefwoorden

Bekijk onze shop

Nieuwsbrief