Openingsuren

Maandag 23/05 09:00 - 18:00
Dinsdag 24/05 14:00 - 20:00
Woensdag 25/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 19/05 09:00 - 18:00
Vrijdag 20/05 09:00 - 18:00
Zaterdag 21/05 09:00 - 13:00
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Er goed uit zien en het zich goed voelen in uw vel is belangrijk. Laat u daarom eens goed onder handen nemen bij Nagelstudio Butterfly Nails & Beauty en geniet! 
 

Nagelstudio Butterfly Nails & Beauty

Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve, luxueuze hand- en nagelbehandelingen. In onze studio in Lanaken kan u terecht voor een wijd scala aan behandelingen, van manicure tot de plaatsing van een set kunstnagels en alles wat daar tussen zit. Wij werken alleen met de meest kwalitatief hoogwaardige en uitgebalanceerde producten en zijn dan ook volledig in staat gezamenlijk een correct behandeltraject samen te stellen.

 

Gelaatsverzorging

Als de ogen de spiegel van de ziel zijn, is het gezicht de afspiegeling van een evenwichtige voeding en een gezond milieu. Onder invloed van interne en externe factoren verandert je huid in de loop van de tijd. Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is om de juiste crèmes en verzorgende producten te gebruiken. Een goede verzorging van de huid is ook heel belangrijk voor mensen die vaak make-up gebruiken of voor mensen die in een vervuilde omgeving wonen of werken. Mensen die regelmatig het gelaat laten behandelen zien er stralend uit en voelen zich beter. Hun huid veroudert minder snel en blijft veel strakker. Alle gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd met professionele producten van MEDEX.

Wordt het tijd om uw handen en gelaat de zorg te schenken die ze verdienen? Spring dan eens binnen of neem eens een kijkje op de website voor meer info. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Butterfly Nails & Beauty een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond