De Frietbus

Openingsuren

Maandag 20/09 Gesloten
Dinsdag 21/09 15:00 - 20:00
Woensdag 22/09 12:00 - 20:00
Donderdag 23/09 12:00 - 20:00
Vrijdag 24/09 12:00 - 20:00
Zaterdag 25/09 15:00 - 19:00
Zondag 26/09 Gesloten

Foto’s

Info

De Frietbus is de ideale partner voor jouw evenement

Wil je jouw gasten verwennen met lekkere frietjes? Doe dan beroep op Frituur De Frietbus uit Lanaken. Zij verzorgen al je feesten en evenementen. Het frietkraam op wielen komt graag tot bij je thuis of naar een door jouw opgegeven locatie.
 

Frituur op wielen huren

Organiseert u een verjaardagsfeest of evenement, maar hebt u geen zin om zelf uitgebreid te koken? Dan bent u bij De Frietbus aan het juiste adres. Zonder zelf tijd te verliezen kunt u uw gasten zorgeloos een lekkere warme snack aanbieden en heerlijke frietjes. Zo kunt u rustig en ten volle meegenieten van uw feest.
 

Frietjes, snacks, hamburgers,...

De Frietbus werkt met twee formules. Je kiest zelf de formule die het beste past bij jouw gasten en de aard van je feest. Bij de eerste formule krijgt iedere gast frietjes, een snack en een saus naar keuze. Met de tweede formule kies je voor eten a volonté: aanschuiven zoveel men wil en nemen wat men wilt voor eigen consumptie. Er is keuze uit tiental snacks, stoofvlees, goulash, hamburgers en bicky burgers. Bij de sluiting van de frituurwagen worden nog enkele hapjes voorzien om nog na te knabbelen.

Ligging en routebeschrijving

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie