Glaskunst Tiffany

Openingsuren

Maandag 26/08 Gesloten
Dinsdag 20/08 Gesloten
Woensdag 21/08 13:00 - 18:00
Donderdag 22/08 13:00 - 18:00
Vrijdag 23/08 13:00 - 18:00
Zaterdag 24/08 Gesloten
Zondag 25/08 Gesloten

Foto’s

Info

Glaskunst Tiffany uit Lanaken is wel een zeer speciale zaak. U kan hier handgemaakt glaswerk vinden van Tiffany haar eigen ontwerpen, glas in lood en andere. Maar u kan ook uw eigen persoonlijke lamp laten ontwerpen.
 

Glaswerk lampen

Een lamp kan een echt kunstwerk zijn en dat laat Tiffany in haar zaak zeker zien. Met verschillende kleuren, vormen en patronen wordt geëxperimenteerd om elke keer op nieuw een uniek resultaat te krijgen. Er zijn zowel hanglampen als nachtlampen aanwezig in de zaak.
 

Ramen en deuren glaswerk

Meer dan alleen een raam of een deur maar nu ook een echt uniek stuk in uw woning. Met een bezoek aan Glaswerk Tiffany kan u uw woning als het waren een upgrade geven. Op deze manier kan kunst en praktisch wonen samengevoegd worden voor een special resultaat. Wenst u liever zelf inspraak te hebben in het ontwerp? Bespreek dan in de zaak wat de mogelijkheden zijn voor uw gewenste resultaat.
 
Als u in Lanaken aan de winkel van Glaswerk Tiffany passeert moet u volgende keer zeker eens binnen gaan kijken. U zal versteld staan van de mogelijkheden dat u met glas kan hebben.
 

Ligging en routebeschrijving