Glaskunst Tiffany

Openingsuren

Maandag 25/10 Gesloten
Dinsdag 19/10 Gesloten
Woensdag 20/10 13:00 - 18:00
Donderdag 21/10 13:00 - 18:00
Vrijdag 22/10 13:00 - 18:00
Zaterdag 23/10 Gesloten
Zondag 24/10 Gesloten

Foto’s

Info

Glaskunst Tiffany uit Lanaken is wel een zeer speciale zaak. U kan hier handgemaakt glaswerk vinden van Tiffany haar eigen ontwerpen, glas in lood en andere. Maar u kan ook uw eigen persoonlijke lamp laten ontwerpen.
 

Glaswerk lampen

Een lamp kan een echt kunstwerk zijn en dat laat Tiffany in haar zaak zeker zien. Met verschillende kleuren, vormen en patronen wordt geëxperimenteerd om elke keer op nieuw een uniek resultaat te krijgen. Er zijn zowel hanglampen als nachtlampen aanwezig in de zaak.
 

Ramen en deuren glaswerk

Meer dan alleen een raam of een deur maar nu ook een echt uniek stuk in uw woning. Met een bezoek aan Glaswerk Tiffany kan u uw woning als het waren een upgrade geven. Op deze manier kan kunst en praktisch wonen samengevoegd worden voor een special resultaat. Wenst u liever zelf inspraak te hebben in het ontwerp? Bespreek dan in de zaak wat de mogelijkheden zijn voor uw gewenste resultaat.
 
Als u in Lanaken aan de winkel van Glaswerk Tiffany passeert moet u volgende keer zeker eens binnen gaan kijken. U zal versteld staan van de mogelijkheden dat u met glas kan hebben.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/