Go Strange.EU

Openingsuren

Maandag 02/03 Na afspraak
Dinsdag 25/02 Na afspraak
Woensdag 26/02 Na afspraak
Donderdag 27/02 Na afspraak
Vrijdag 28/02 Na afspraak
Zaterdag 29/02 Gesloten
Zondag 01/03 Gesloten

Info

Bent u op zoek naar een origineel en gepersonaliseerd cadeau of relatiegeschenk? Denk eens aan dit design from Belgium: Go Strange.EU te Lanaken pakt uit met zijn eerste ontwerp, de Piggy Bank.
 

Gepersonaliseerd cadeau

De zaakvoerder en designer uit Lanaken biedt u de Piggy Bank, het eerste spaarvarken met twee spaargleuven. Dit originele product is ontworpen in het eigen atelier te Lanaken en gepatenteerd voor gans Europa. De Piggy Bank bestaat uit duurzaam ABS kunststof en biedt ruimte voor anderhalve kilogram muntjes.
Bent u op zoek naar een origineel en gepersonaliseerd geschenk voor de communie van uw nicht, verjaardag van uw zoontje, of een andere gelegenheid? Waarom verrast u de gelukkige niet met een origineel spaarvarken met zijn of haar naam op?
Dit nieuwe product kan ook perfect dienst doen als relatiegeschenk. Zo kan u hier de naam of het logo van een bepaald bedrijf op laten drukken.
De spaarvarkens zijn verkrijgbaar in de kleuren van elke Europees land.
De Piggy Bank is het eerste product van de creatieve ondernemer te Lanaken. Bestel uw spaarvarken en blijf op de hoogte van nieuwe producten via www.gostrange.eu.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief