Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Meubelen Nelissen toe

Info

In het begin van vorige eeuw als fabrikant van karrenwielen onstaan,is de firma Nelissen in 1937 geëvolueerd naar detailhandel in meubelen.Toen onstond,weliswaar nog zeer beperkt,de eerste toonzaal aan het Kerkplein te Lanaken.

Tot in 1952 werden in de schrijnwerkerij nog zelf meubelen gemaakt.Doch toen ook al drong specialisatie zich op en bracht de firma Nelissen ertoe zich uitsluitend toe te leggen op de aan- en verkoop van meubelen.Dat gebeurde natuurlijk met een vakkennis die een specialist eigen is.De voordurende groei van de oudste meubelzaak  van Lanaken vereiste steeds nieuwe uitbreidingen.

Zo werd in 1966 een totaal nieuw gebouw opgetrokken met ruime en gezellige toonzalen,zoals men ze nu nog kent.Vanzelfsprekend is de kollektie meubelen door de jaren heen erg gewijzigd van eenvoudige meubeltjes in de oorlogsjaren tot een uitgebreid gamma klassiek en moderne meubelen.

In het begin van de jaren 90 werd de specialisatie nog verder doorgedreven.Vanaf dat moment ging de firma Nelissen zich uitsluitend toe leggen op het segment 'zitten en slapen'.Men kan gerust stellen dat Meubelen Nelissen de grootste specialist is in de verre omtrek als het gaat over bankstellen en relaxzetels.

Service en vertrouwen, daar is de zaak op gebouwd sinds bijna 70 jaar en dit is nog steeds van tel.Ook de derde generatie staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/