Openingsuren

Maandag 25/10 Gesloten
Dinsdag 19/10 09:00 - 18:00
Woensdag 20/10 09:00 - 18:00
Donderdag 21/10 09:00 - 18:00
Vrijdag 22/10 09:00 - 18:00
Zaterdag 23/10 09:00 - 17:00
Zondag 24/10 Gesloten

Foto’s

Info

Uw passie voor muziek kan je vinden bij Adams Muziekcentrale

Adams Muziekcentrale in Lummen is de grootste Belgische speciaalzaak voor blaasinstrumenten en slagwerkinstrumenten die uitblinken in kwaliteit en klank. U kan hier uw blaas- en slagwerkinstrumenten zowel nieuw als tweedehands aankopen, alsook huren. Ook voor accessoires zoals koffers, rietjes, hoofdtelefoons en dergelijke vindt u hier een grote keuze. Het eigen professioneel herstelatelier verzekert een optimale conditie van de instrumenten.
 

Slagwerkinstrumenten

Als specialist biedt Adams Muziekcentrale in Lummen een grote keuze in slagwerkinstrumenten. U vindt hier een ruim assortiment elektronische drumsets met onderdelen, alsook akoestische drums. De muziekwinkel verkoopt ook , Castagnetten, Conga's, Cowbells, Djembe's, Klankschalen, Tamboerijnen, Triangels. Het volledige aanbod ontdekt u in de winkel te Lummen.
 

Drumboeken, drum dvd's

Om het aanbod volledig te maken vindt u hier drum dvd’s en drumboeken om uzelf bij te scholen, alsook hoofdtelefoons, microfoons, geluidschermen, gehoorbescherming, dempers en drummatten.
 

Blaasinstrumenten

Zowel beginnelingen die een blaasinstrument willen leren spelen, als professionals die op zoek zijn naar het meest kwalitatieve instrument zitten goed bij Adams Muziekcentrale. De gekende muziekwinkel te Lummen heeft een zeer ruim aanbod blaasinstrumenten met daarin altfluiten, basfluiten, pijperfluiten, blokfluiten, hobo's, fagotten, saxofoons, trompetten; trombones, bugels, cornetten, klarinetten, hoorns en bastuba’s.
 

Accessoires voor muziekinstrumenten

Het aanbod accessoires bestaat onder meer uit rieten, mondstukken, dempers, tassen en koffers voor blaasinstrumenten. Bekijk het volledige aanbod blaasinstrumenten en slagwerkinstrumenten op de website: www.adams-music.com.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/