Openingsuren

Maandag 02/10 10:00 - 12:0013:30 - 18:00
Dinsdag 03/10 10:00 - 12:0013:30 - 18:00
Woensdag 27/09 Gesloten
Donderdag 28/09 10:00 - 12:0013:30 - 18:00
Vrijdag 29/09 10:00 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag 30/09 10:00 - 17:00
Zondag 01/10 Gesloten

Info

Welkom bij Lingerie Anne-Marie

Mevr. Mia Werquin startte Lingerie AnneMarie 40 jaar geleden. Als echte "corsettiere" heeft ze de zaak professioneel uitgebouwd tot een gerenomeerde place-to-be. Haar jongste dochter Dominique is al jaren haar rechterhand en evenaart haar moeder in detailkennis.
 

Persoonlijke en individuele begeleiding

De kracht van Lingerie Anne-Marie ligt in de persoonlijke betrokkenheid : iedereen krijgt de nodige persoonlijke aandacht en wordt individueel begeleid vanaf het allereerste contact - door lingeriestyling - naar de perfecte aankoop.
De merken die Lingerie Anne-Marie u voorstelt zijn aaneensluitend en bieden U als klant een brede waaier van mogelijkheden, voor alle leeftijden en de daarbij horende respectievelijke wensen.
 

Aandacht voor elke klant 

Aandacht voor elke klant, voor elk detail, voor de perfecte pasvorm en voor elk budget. Retouches zorgen, indien nodig, voor de" finishing-touch".
 

Grote maten is de specialisatie van Lingerie Anne-Marie

Een grote cupmaat hebben is niet makkelijk. Ze kunnen o.a. rugpijn veroorzaken, daarom is het heel belangrijk om de juiste ondersteuning te krijgen. Bij Lingerie Anne-Marie hebben ze zich gespecialiseerd om de dames met een grote maat te helpen. Er is niet alleen gekeken naar de correcte steun, ook naar de vorm en kleur. Ook grote maten verdienen een mooi motiefje of vorm van BH. Lingerie Anne-Marie draagt er de grootste zorg voor dat alle dames gelukkig met het perfecte setje buiten wandelen.  
 

Extra aandacht voor dames met borstoperatie

Dames die net een borstoperatie achter de rug hebben, gaan sowieso al door een zware periode. Om de pijn een beetje te verzachten hebben ze bij Lingerie Anne-Marie ervoor gezorgd dat de dames de juiste BH kunnen dragen. Veel informatie en een goede nazorg is uiterst belangrijk na een borstoperatie. 


Lingerie Anne-Marie is zeker een bezoekje waard

Lingerie Anne-Marie heeft voor iedereen de juiste lingerie in de aanbieding. Daarnaast hebben zij ook een ruim assortiment van nachtkledij, badpakken en bikini's. De sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij Lingerie Anne-Marie dankzij hun collectie sportbeha's. Surf ook zeker naar hun website: www.lingerieboutiqueannemarie.be/ .
 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Lingerie Anne Marie een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond