Banner De Vormgeverij

De Vormgeverij

Kantooruren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag Gesloten (Dag van de Arbeid)
Toon normale openingsuren
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 15:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Wil je langskomen?
Maak dan best een afspraak via info@devormgeverij.be of 0497 852 851, zodat je niet voor gesloten deuren staat. Zelfs tijdens de kantooruren zijn we soms weg op bv. klantbezoek.

Augustus

zat 04/08 - zon 19/08

Foto’s

Info

De Vormgeverij is een grafisch reclame- en communicatiebureau te Meerhout.

U kunt er terecht voor alle vormen van visuele communicatie. Van folders en naamkaartjes tot e-mails en websites. En dat alles in één huis. Dat garandeert u een persoonlijke aanpak, optimale samenhang én voorspelbare kosten. Want professionele communicatie hoeft geen gat in uw budget te slaan.
 
Grafische vormgeving
GRAFISCHE VORMGEVING

Wilt u doeltreffend communiceren? Zorg dan dat inhoud en vorm elkaar versterken. Laat De Vormgeverij een professionele vorm geven aan uw boodschap. Zodat uw communicatie mooi én functioneel is.
Webdesign
WEBDESIGN

De Vormgeverij zorgt voor een website die niet alleen mooi is, maar ook goed werkt. En dat net zo goed op smartphones en tablets als op pc. Bovendien vinden uw klanten u moeiteloos via zoekmachines zoals Google, want uw nieuwe website beantwoordt aan alle regels van SEO-webdesign.
 
Logo en huisstijl
LOGO EN HUISSTIJL

We ontwerpen alle elementen voor de visuele identiteit van uw bedrijf. Hebben uw huisstijl en logo gewoon een opfrisbeurt nodig? Dan zorgen we voor een grondige restyling.
Opmaak en transcreatie
OPMAAK EN DRUKWERK

De Vormgeverij ontwerpt al uw drukwerk. Van het witte blad, of op basis van uw huisstijl of vaste templates. Bovendien coördineert De Vormgeverij de verdere afwerkings- en productieprocessen. Resultaat? U hebt één aanspreekpunt voor uw drukwerk en focust volop op uw kernactiviteiten.
 
 
Like us on Facebook Blijf op de hoogte van onze realisaties. Bezoek en volg ons op Facebook via www.facebook.com/devormgeverij/


 

Ligging en routebeschrijving