Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

VORMGEVING

Grip Graphics verzorgt uw drukwerk van Small tot XXL en dit van concept tot afwerking. Elke stap die wij zetten in het creatieve proces, is een beredeneerde stap in de richting van een fantastisch eindproduct. We kiezen er bewust voor om met een klein team te werken. De communicatielijnen tussen ons en de klanten zijn zo kort mogelijk. Dat zorgt niet alleen voor een vlotte samenwerking, maar ook voor de beste ontwerpen.

Wij leggen de focus op een sterke visuele communicatie en een stijlvolle vormgeving. We gaan ervan uit dat vorm en inhoud evenwaardig zijn, en van het hoogst haalbare niveau moet zijn. We hechten enorm veel belang aan persoonlijk contact zodat u alle ontwikkelingen kunt volgen vanaf het brainstormen tot het afgewerkt product.

SOCIALE MEDIA

Je kan er als bedrijf niet omheen: jouw klanten twitteren, Facebooken en Pinnen er lustig op los. Om de consument te kunnen bereiken op het terrein waarop hij actief is, heeft een bedrijf dus maar één optie: meedoen in de wereld van de sociale media. Maar hoe en waar begin je daaraan? Grip Graphics kan zowel de opstart als het beheer en onderhoud van je campagnes overnemen. Wij plaatsen nieuwe berichten op de verschillende kanalen, verzorgen de interactie met de gebruikers en creëren nieuwe ‘volgers’. Natuurlijk doen we dat volledig in jouw huisstijl.

Grip Graphics staat synoniem voor innovatief, eigenzinnig en vooral creatief.
Wij helpen uw bedrijf een professionele uitstraling geven en meer omzet genereren.

Bezoek ook eens onze Facebookpagina:
www.facebook.com/grafischbureaugripgraphics

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief