Schoenmakerij Pollevie

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinksteren op 23/05
Maandag 17/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 18/05 09:00 - 17:00
Woensdag 19/05 09:00 - 17:00
Donderdag 20/05 09:00 - 17:00
Vrijdag 21/05 09:00 - 17:00
Zaterdag 22/05 09:00 - 12:00
Zondag 23/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Schoenmakerij Pollevie in Meerhout is een vaste waarde in de gemeente. De eigenaar Paul herstelt snel en professioneel al uw schoenproblemen. Daarnaast kan u er ook sleutels en nummerplaten laten maken.
 

Schoenmakerij

Iedereen kent het probleem wel wanneer de zolen van uw favoriete schoenen versleten zijn. Gooi dit paar schoenen dan niet zomaar weg. Bij schoenmakerij Pollevie plaatsen ze nieuwe zolen zodat u weer verder kan zonder ongemakken. Maar ook schoenen laten rekken of poetsen kan u hier laten doen.
In de winkel kan u verschillende producten kopen voor het onderhoud van uw schoenen. Bv. nieuwe veters in verschillende lengtematen en kleuren. Daarnaast is schoenmakerij Pollevie voorzien van meer dan 100 verschillende kleuren schoencrème om het beste resultaat te verkrijgen. Ga samen op zoek naar de kleur die perfect bij uw schoen past.
 

Sleutelmaker

Bij Schoenmakerij Pollevie hebben ze meer dan één specialiteit. Naast schoenen maken helpen ze u graag bij het bijmaken van sleutels. Nieuwe huissleutels zodat uw kinderen ook makkelijk binnen kunnen of een extra fietssleutel omdat u deze altijd verliest? Ga dan zeker eens langs in Meerhout. U kan voor weinig geld een perfect duplicaat krijgen.
Wilt u een naambord laten graveren met een speciale betekenis voor u? Bekijk samen wat mogelijk is en krijg zo uw uniek exemplaar terug. Dit is ook ideaal als geschenk voor een verjaardag.
 

Paardengetuig herstellingen

Een zadel of de teugels van uw paard laten herstellen kan u doen bij Schoenmakerij Pollevie. U kan het zadel ook laten insmeren zodat het er weer als nieuw uit ziet.

Ontdek in de winkel alle leuke artikelen en laat u helpen door Paul of Astrid. Bij Schoenmakerij Pollevie bent u verzekerd van een uitstekend resultaat.
Zij bieden ook een droogkuis service aan!

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief