Openingsuren

Maandag 05/06 Gesloten
Dinsdag 06/06 09:00 - 17:00
Woensdag 07/06 09:00 - 17:00
Donderdag 08/06 09:00 - 17:00
Vrijdag 02/06 09:00 - 17:00
Zaterdag 03/06 09:00 - 12:00
Zondag 04/06 Gesloten

Foto’s

Info

Schoenmakerij Pollevie staat in voor alle graveerwerken, droogkuis en schoenmakerij

Schoenmakerij Pollevie in Meerhout is een vaste waarde in de gemeente. De eigenaar Paul herstelt snel en professioneel al jouw schoenproblemen en lederwaren. Daarnaast kan je er ook sleutels en nummerplaten laten maken.
 

Schoenmakerij

Iedereen kent het probleem wel wanneer de zolen van je favoriete schoenen versleten zijn. Gooi dit paar schoenen dan niet zomaar weg. Bij schoenmakerij Pollevie plaatsen ze nieuwe zolen zodat je weer verder kan zonder ongemakken. Maar ook schoenen laten rekken of poetsen kan je hier laten doen.
 

Veters, schoencrème

In de winkel kan je verschillende producten kopen voor het onderhoud van jouw schoenen. Bv. nieuwe veters in verschillende lengtematen en kleuren. Daarnaast is schoenmakerij Pollevie voorzien van meer dan 100 verschillende kleuren schoencrème om het beste resultaat te verkrijgen. Ga samen op zoek naar de kleur die perfect bij je schoen past.
 

Sleutelmaker

Bij Schoenmakerij Pollevie hebben ze meer dan één specialiteit. Naast schoenen maken helpen ze je graag bij het bijmaken van sleutels. Nieuwe huissleutels zodat jouw kinderen ook makkelijk binnen kunnen of een extra fietssleutel omdat je deze altijd verliest? Ga dan zeker eens langs in Meerhout. Je kan voor weinig geld een perfect duplicaat krijgen.
 

Naambord

Wil je graag een naambord laten graveren met een speciale betekenis? Bekijk samen  met Schoenmakerij Pollevie wat mogelijk is en krijg zo jouw uniek exemplaar terug. Dit is ook ideaal als geschenk voor een verjaardag.

 

Paardengetuig herstellingen

Een zadel of de teugels van je paard laten herstellen kan je doen bij Schoenmakerij Pollevie. Je kan het zadel ook laten insmeren zodat het er weer als nieuw uit ziet.
 

Droogkuis

Ontdek in de winkel alle leuke artikelen en laat u helpen door Paul of Astrid. Bij Schoenmakerij Pollevie bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. Zij bieden ook een droogkuis service aan waardoor jouw was er weer als nieuw zal uitzien.
 

Graveren met laser, taartversieringen

Sedert 2021 werd Schoenmakerij Pollevie uitgebreid met Graveerservice Pollevie. Zij personaliseren graag jouw geschenkartikelen en bieden zelf ook verscheidene gegraveerde, gepersonaliseerde artikels aan. Graag een mooie sleutelhanger met naam van je liefde ? Geen probleem, ook huisnummers in zelf gekozen hoogte kunnen bij hen worden gemaakt. Schoenmakerij Pollevie graveert en snijdt op glas, leder, leisteen, kurk, acrylaat, hout... Voor unieke taartversieringen in plexiglas met naam of hobby, kom gerust eens langs in de schoenmakerij van Paul. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Schoenmakerij Pollevie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Schoenmakerij Pollevie een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond