Autocars Buggenhoudt

Openingsuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 18/04 Na afspraakNa afspraak

Info

Autocars Buggenhoudt uit Brussegem, Merchtem, is uw specialist in alle personenvervoer. Dankzij de gunstige ligging van het bedrijf kunnen de reisbussen snel de grote centra bereiken zoals Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven.
 

Kwaliteitsreizen per autocar

Patrick Buggenhoudt leidt zijn bedrijf al meer dan dertig jaar, wat hem een begrip in het autocarvervoer maakt. Het bedrijf staat garant voor kwaliteitsreizen met een perfecte begeleiding. Veiligheid onderweg is daarbij een van de belangrijkste zorgen. Autocars Buggenhoudt werkt dan ook met vier bekwame chauffeurs die hun rij- en rusttijden steeds respecteren.

Autocars Buggenhoudt verzorgt reizen in zowel binnen- als buitenland. Dit zowel voor scholen, als verenigingen, groepen en bedrijven, steeds met een van de vier luxe autobussen. De touringbussen bieden plaats aan 50 of 82 reizigers en zijn voorzien van een aanhangwagen.

Een dagje erop uit of voor meerdere dagen wat uitblazen? Met autocars Buggenhoudt begint uw reis onmiddellijk. Geen stress op de baan op weg naar uw reisbestemming, een comfortabele autocar met verstelbare zetels, airconditioning, bar en toilet.

Dankzij de speciaal uitgeruste liftwagens kunnen ook minder mobiele personen genieten van een dagje uit in groep.
 
Als u op zoek bent naar een specialist in personenvervoer, dan bent u bij Autocars Buggenhout aan het juiste adres. Reserveer een reis via 02 460 37 76 of in het kantoor te Merchtem. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief