Brandstoffen Michiels

Foto’s

Info

Wanneer je thuis de chauffage aanzet of de warmwaterkraan opendraait, is de kans groot dat de warmte die daarop volgt gecreeërd wordt door een brandstof. Je doet er dus goed aan om geregeld te controleren of je nog genoeg brandstof in voorraad hebt. Mocht u op een bepaald moment op reserves draaien of goed voorbereid willen zijn op een koude periode, doe je er goed aan een expert in brandstoffen te raadplegen om wat extra voorraad in te slaan.

Brandstofleverancier Brandstoffen Michiels aan de Wolvertemsesteenweg in Merchtem voorziet je graag van stookolie, mazout, diesel, smeerolie, gasolie, wintermazout en/of witte mazout.

 

Brandstoffen

Bij Brandstoffen Michiels in Merchtem kan je voor alle types brandstof terecht. Zij doen alles in eigen beheer en op die manier koopt u uw brandstof steeds aan de beste prijs mogelijk. Alle brandstoffen kunnen geleverd worden in een straal van dertig kilometer rond Merchtem. 

Je kan er een bestelling plaatsen voor gasolie, gasolie extra, diesel of wintermazout. 
 

Smeerolie

Ieder voertuig of iedere machine heeft nood aan een degelijke smering om alle bewegende onderdelen vlot te laten werken. Het correct smeren ervan draagt bij tot een optimale werking.

Brandstoffen Michiels is verdeler van Wolf Lubricants en werkt enkel met de meest hoogwaardige oliën. In Merchtem is er een breed gamma aan smeermiddelen waar u ongetwijfeld de geschikte smeer- en motorolie kunt terugvinden voor iedere toepassing.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief