Foto’s

Info

Julo electro in Merchtem

Julo electro is de betrouwbare electricien in Merchtem en omstreken dat jouw huis slimmer maakt waardoor jouw leven ook makkelijker wordt. De core business van het bedrijf is vooral hulp en advies geven bij uw elektrische installaties, het opmaken van een elektriciteitsschema voor een keuringsrapport of elektrisch materiaal om zelf aan de slag te gaan. Wat maakt JuLo uniek? Meer dan tien jaar gespecialiseerde kennis en ervaring, een aanpak op maat van je wensen en budget, en een uitstekende service: van advies en installatie tot onderhoud!

Julo electro is ondertussen gegroeid en biedt nog tal van andere diensten aan waardoor u makkelijker en slimmer zal wonen, smart living zogenaamd. Hieronder een overzichtje van de diensten die julo electro aanbiedt.


Domotica: De One smart control

Wilt u uw huis en uw leven slimmer en makkelijker maken? Dan is de One smart control de ideale tool. Het is een innovatiever en eenvoudige toepassing die Julo electro zonder problemen bij u komt installeren. Alle technieken in uw woning worden dan bestuurd vanuit deze One smart control. De oplossing wordt aangesloten op je elektriciteitsnet, waarvan de kabels dienen als communicatiesnelwegen. Je hoeft dus geen nieuwe kabels te installeren, noch te kappen en breken. Dat scheelt tijd, geld en rompslomp!
 

Rookmelders in Merchtem

Ook verzorgen wij de installatie van onze nest protect rookmelders die volledig opnieuw zijn ontworpen. Hij is voorzien van een Split spectrumsensor, test zichzelf automatisch en gaat tot wel tien jaar mee. De Nest Protect is ook de eerste melder voor huishoudelijk gebruik waarvan je het alarm kunt afzetten met je mobiel zonder dat je extra hardware nodig hebt. En hij vertelt je wat het probleem is en kan zelfs een melding naar je mobiel sturen.


Videofonie in Merchtem

Ook de videofonie blijft zichzelf ontwikkelen en wordt ook ‘slimmer’. De videofoons van Julo electro van BTicino zijn zo ontworpen dat u zowel lokaal als van op afstand geconnecteerd bent via uw smartphone en dus ten allen tijde kan zien wie er voor uw huis staat. Ons stokpaardje is de BTicino Classe 300: een stijlvol toestel in wit of antraciet met een tafelstandaard of bevestiging aan de muur. Je bedient de videofoon via een handige interface met herkenbare iconen. BTicino Classe 300 is meer dan zomaar een videofoon. Je bedient er het deurslot en de traphalverlichting mee.
 

Poorten automatiseren in Merchtem

Wilt u ook kunnen genieten van de voordelen van een automatische poort of hek? Automatische poorten en hekken maken uw leven gemakkelijker en zijn bovendien ook veiliger dan handmatige poorten. Onze automatische poorten zijn perfect bedienbaar vanuit je wagen, de garage of binnen via de smartphone. Je verhoogt je veiligheidsgevoel als het donker is, en geeft inbrekers geen kans om snel binnen te glippen. Bovendien kun je allerlei toebehoren integreren zoals een videofoon met codeklavier.


Voor meer informatie of aanvraag voor offerte kan u op onze website terecht 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie

Reviews

Alles was in orde.... 7,9 Review door: Mauro
Top service ! Alles was netjes... 9,5 Review door: Kelly