Puttaert bv

Info

Puttaert uit Merchtem heeft al meer dan 35 jaar ervaring in installatie van centrale verwarming en sanitair. U kan hier terecht voor vloerverwarming, het plaatsen van badkamers en uitvoeren van alle ontstoppingen.
 

Vloerverwarming

U kan bij vakman Puttaert terecht voor de installatie van uw vloerverwarming in uw woning. Vele gezinnen kiezen voor vloerverwarming omwille van het aangename en knusse gevoel dat vloerverwarming creëert in een woning. Bovendien krijgt u een warmer gevoel In een ruimte met vloerverwarming dan in een ruimte met traditionele verwarming, waardoor er minder energie nodig is om de gewenste temperatuur te behalen en vloerverwarming energiebesparend werkt. Puttaert uit Merchtem laat u graag zelf de voordelen ervaren.
 

Badkamer plaatsen

Uw badkamer is de plek waar u zich in de ochtend klaar maakt voor de dag en in de avond klaarmaakt voor een goede nachtrust. Het is belangrijk dat u houdt van de sfeer in deze ruimte en dat uw badkamer over alle gewenste voorzieningen beschikt. Gaat u verbouwen en wenst u een nieuwe badkamer te plaatsen waarin u écht graag tot rust komt of u aangenaam in kan oppeppen voor de dag? Puttaert, specialist in sanitair, staat in voor het plaatsen van badkamers.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/