Krokantje ('t)

Openingsuren

Maandag 01/03 07:00 - 18:00
Dinsdag 02/03 07:00 - 18:00
Woensdag 03/03 07:00 - 18:00
Donderdag 04/03 07:00 - 18:00
Vrijdag 05/03 07:00 - 18:00
Zaterdag 06/03 08:00 - 16:00
Zondag 28/02 GeslotenGesloten

Info

Voor de heerlijkste belegde broodjes, snacks en zoetigheden, maar ook voor de catering van uw evenementen kan u rekenen op de fantastische service van ’t Krokantje!
 

Vers belegde broodjes

’t Krokantje is gespecialiseerd in heerlijke verse belegde broodjes. Deze kunnen rijkelijk worden belegd met kaas, hesp, zalm, préparé … noem maar op! Naast deze traditionele broodjes vindt u er echter ook nog tal van lekkere ‘specials’. Hieronder vallen talloze speciale broodjes en eigen creaties die u nergens anders zult vinden. Voor een overzicht van de aangeboden klassieke broodjes en specials kan u terecht op www.t-krokantje.be.
 

Snacks, warme en koude schotels en desserts

Ook wie niet per se op zoek is naar een broodje kan rekenen op ’t Krokantje. Voor een snelle hap of lunch kan u rekenen op een lekkere spaghetti, tal van andere pasta’s, croques, balletjes, gezonde groentesoepen, frisse slaatjes en nog zoveel meer. Ook de wraps zijn erg in smaak bij klanten. Sluit u uw maaltijd graag af met iets zoets? Neem dan zeker een kijkje op het dessertmenu, u vindt er onder meer fruitsalade, huisgemaakte pannekoeken, taartjes, gebak en heel wat croissanterie, waaronder chocoladekoeken, sandwichen en pistolets.
 

Bestellen, leveren, ontbijtmanden en catering

U kan kiezen waar u uw maaltijd of broodje eet: hiervoor is ruim voldoende plaats in de zaak, maar u kan uw broodjes, schotels en desserten ook altijd meenemen naar huis. Indien gewenst kan u altijd bestellingen plaatsen op de website van ’t Krokantje. Voor bestellingen die voor 12 uur moeten geleverd worden, wordt verzocht deze voor 10 uur te bestellen. Houdt u een feest, vergadering of receptie? Dan kan u beroep doen op de cateringdienst van ’t Krokantje. Zij verzorgen de maaltijd(en) zonder problemen! Ten slotte kan u ook online of in de zaak zelf ontbijtmanden laten samenstellen voor uzelf of als cadeau.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Altijd vriendelijk bedient. Verz... 9 Review door: Veronique
Krokantje Merchtem super bedieni... 10 Review door: Michel
De dagschotels zijn heerlijk: zo... 10 Review door: Natasha
super service, altijd vriendelij... 10 Review door: Mireille
Altijd een goeiedag gewenst!... 10 Review door: Veronique