Krokantje ('t)

Openingsuren

Maandag 15/10 07:00 - 18:00
Dinsdag 16/10 07:00 - 18:00
Woensdag 17/10 07:00 - 18:00
Donderdag 18/10 07:00 - 18:00
Vrijdag 19/10 07:00 - 18:00
Zaterdag 20/10 08:00 - 16:00
Zondag 21/10 Gesloten
Wij zijn op zoek naar een deeltijds gemotiveerde collega om ons team te versterken !!
mensen die intresse hebben kunnen steeds contact opnemen met peter op het nummer 052211602

Info

Voor de heerlijkste belegde broodjes, snacks en zoetigheden, maar ook voor de catering van uw evenementen kan u rekenen op de fantastische service van ’t Krokantje!
 

Vers belegde broodjes

’t Krokantje is gespecialiseerd in heerlijke verse belegde broodjes. Deze kunnen rijkelijk worden belegd met kaas, hesp, zalm, préparé … noem maar op! Naast deze traditionele broodjes vindt u er echter ook nog tal van lekkere ‘specials’. Hieronder vallen talloze speciale broodjes en eigen creaties die u nergens anders zult vinden. Voor een overzicht van de aangeboden klassieke broodjes en specials kan u terecht op www.t-krokantje.be.
 

Snacks, warme en koude schotels en desserts

Ook wie niet per se op zoek is naar een broodje kan rekenen op ’t Krokantje. Voor een snelle hap of lunch kan u rekenen op een lekkere spaghetti, tal van andere pasta’s, croques, balletjes, gezonde groentesoepen, frisse slaatjes en nog zoveel meer. Ook de wraps zijn erg in smaak bij klanten. Sluit u uw maaltijd graag af met iets zoets? Neem dan zeker een kijkje op het dessertmenu, u vindt er onder meer fruitsalade, huisgemaakte pannekoeken, taartjes, gebak en heel wat croissanterie, waaronder chocoladekoeken, sandwichen en pistolets.
 

Bestellen, leveren, ontbijtmanden en catering

U kan kiezen waar u uw maaltijd of broodje eet: hiervoor is ruim voldoende plaats in de zaak, maar u kan uw broodjes, schotels en desserten ook altijd meenemen naar huis. Indien gewenst kan u altijd bestellingen plaatsen op de website van ’t Krokantje. Voor bestellingen die voor 12 uur moeten geleverd worden, wordt verzocht deze voor 10 uur te bestellen. Houdt u een feest, vergadering of receptie? Dan kan u beroep doen op de cateringdienst van ’t Krokantje. Zij verzorgen de maaltijd(en) zonder problemen! Ten slotte kan u ook online of in de zaak zelf ontbijtmanden laten samenstellen voor uzelf of als cadeau.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Krokantje ('t), 1785 Merchtem, August De Boeckstraat 15