Banner Claerbout Steven

Openingsuren

Maandag 18/03 Na afspraak
Dinsdag 19/03 Na afspraak
Woensdag 20/03 Na afspraak
Donderdag 21/03 Na afspraak
Vrijdag 22/03 Na afspraak
Zaterdag 23/03 Na afspraak
Zondag 24/03 Na afspraak

Foto’s

Info

Vloerlegger Steven Claerbout uit Moorslede is gespecialiseerd in het vloeren van zowel binnenruimtes als het plaatsen van verharding buitenshuis. Ook plaatsen van vloeren, terrassen en opritten alsook wandtegels gebeurt door vloerder Steven Claerbout met de grootste precisie. Heeft u interesse in een trap met natuursteen? De aannemer uit Moorslede toont u graag zijn kunnen.
 

Aanleg terras en oprit

Wenst u een nieuwe oprit laten aanleggen zodat uw bezoek makkelijk voor de deur kan parkeren? Of wilt u een terras laten aanleggen om in de zomer nog lang op te kunnen nagenieten van de mooie dag? Claerbout Steven heeft al vele jaren ervaring met verhardingswerken, zoals het leggen van opritten en terrassen.
 

Vloeren

De vloerder uit Moorslede staat garant voor een vakkundige plaatsing en afwerking van al uw vloeren. Gaat u bouwen of verbouwen? Een goede vloer is de basis van uw nieuwe kamer. Laat deze plaatsen door de vakman uit Moorslede en verzeker uw project van een goede kwaliteit.
 

Trap in natuursteen

Een trap in natuursteen straalt klasse uit, is ijzersterk, ontzettend duurzaam en slijtvast. Claerbout Steven voorziet uw woning graag van extra aanzien dankzij een trap in dit tijdloos materiaal. 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Claerbout Steven als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden