Nieuwe eigenaars bij broodjeszaak 't CLUBhuis in Betekom (Begijnendijk)

Vrijdag 5 juli 2024 00:00 - geschreven door Geert

Na 17 jaar nemen Pascal en Monja afscheid van broodjeszaak 't CLUBhuis, gelegen op de Prof. Scharpélaan nummer 13 in Betekom (Begijnendijk). Het echtpaar heeft besloten de zaak over te dragen om meer tijd te kunnen besteden aan hun gezin. Zij bedanken hun klanten voor het jarenlange vertrouwen en kondigen aan dat Sofie en Gunter vanaf maandag 1 juli 2024 het stokje overnemen.

In een verklaring deelden Pascal en Monja:

“De voorbije jaren hebben we elke dag in functie geleefd van onze klanten. We hebben steeds geprobeerd om het beste van onszelf te geven om jullie zo tevreden mogelijk te maken. Graag willen we jullie stuk voor stuk bedanken voor het vertrouwen in onze diensten!”

Met de overdracht willen Pascal en Monja zich richten op hun gezin en kijken zij met enthousiasme uit naar nieuwe uitdagingen in de toekomst. “Als laatste rest ons nog om de nieuwe uitbaters, Sofie en Gunter, veel succes te wensen. Zij zullen jullie alvast verwennen tijdens hun eerste openingsweek,” aldus het koppel. Voortaan is de broodjeszaak bereikbaar via een nieuw e-mailadres: info@tclubhuis.be.

Openingsactie nieuwe eigenaars, gratis koffiekoekje

Sofie en Gunter nemen vol enthousiasme de zaak over en hebben grootse plannen voor hun nieuwe avontuur:

“Wij zijn Sofie en Gunter, en vanaf vandaag, 1 juli, nemen we met véél enthousiasme de fakkel over van Pascal en Monja.

We zijn super enthousiast om jullie allemaal te ontmoeten en willen onze start niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Kom deze week langs voor een gratis koffiekoekje bij jouw bestelling, en geniet de volledige maand juli nog van speciale acties en heerlijke verrassingen!

De nieuwe uitbaters hopen met deze acties de klanten een warm welkom te bieden en hun enthousiasme over te brengen op de bezoekers van 't CLUBhuis.

Handelsgids-pagina 't CLUBhuis openen