Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Berlaar

Donderdag 23 mei 2024 15:35 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Berlaar.

Alle handelaars in Berlaar kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids in Berlaar.
Heb jij een zaak in Berlaar en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Berlaar rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Berlaar mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 390 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Bakkerij Oud Berthem – 9,22/10
Welkom bij Bakkerij Oud Berthem in Bertem, waar versheid en kwaliteit centraal staan. Zaakvoerders Youri en Noëlla bieden een uitgebreid assortiment aan brood, patisserie, belegde broodjes en charcuterie, allemaal gemaakt met de beste ingrediënten. Geniet van dagelijks versgebakken wit en grijs brood, tijgerbrood en verrassingsbroden, of verwen jezelf met heerlijke croissants en chocoladekoeken. Voor de zoetekauw zijn er taarten en fototaarten op maat. Ook voor een snelle, smakelijke lunch ben je hier aan het juiste adres. Bezoek Bakkerij Oud Berthem en ontdek de pure smaak van ambachtelijke producten.

Veronica Cars – 9,42/10
Schakel Veronica Cars uit Bertem in als je van een busreis een luxereis wilt maken. Met meer dan 30 jaar ervaring in driesterrenbussen biedt Veronica Cars comfortabel en luxueus vervoer voor dagtrips, meerdaagse reizen, en maatwerk vakanties. Of het nu gaat om luchthavenvervoer, schoolvervoer of werkvervoer, Veronica Cars zorgt voor een stressvrije reiservaring. Hun luxe bussen, met ruime zetels en extra beenruimte, en ervaren chauffeurs garanderen een veilige en plezierige rit. Voor meer informatie klik hier. Verhoog je reiscomfort met Veronica Cars!

De Vriendelijkste Handelaar van Berlaar met een score van 9,43/10 is ‘t Natuurhoekje

’t Natuurhoekje – 9,43/10
't Natuurhoekje in Bertem zorgt voor een gezonde geest en een gezond lichaam met dagelijks verse en authentieke producten. Zaakvoerster Sonia biedt een breed assortiment aan, van biobrood, natuurbrood en glutenvrij brood, allemaal gebakken in een houtoven voor een natuurlijke smaak. Naast voedingsmiddelen biedt 't Natuurhoekje ook natuurcosmetica aan, die 100% natuurlijk en dierproefvrij zijn, voor een stralende huid. Voor op reis kun je bij hen terecht voor een natuurlijke reisapotheek met gluten- en allergeenvrije producten. Bezoek 't Natuurhoekje voor hoogwaardige, natuurlijke producten die bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Berlaar"