Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Bonheiden

Donderdag 23 mei 2024 15:55 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Bonheiden

Alle handelaars in Bonheiden kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Bonheiden.
Heb jij een zaak in Bonheiden en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Bonheiden rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Bonhieden mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 605 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Patrick Van Den Eynde – Luna’s Bikes – 9,11/10
Luna's Bikes, gevestigd op de Rijmenamseweg 76 in Bonheiden, is al 26 jaar de plek voor al je fietsen en toebehoren. Patrick Van Den Eynde, met 12 jaar koerservaring, biedt deskundig advies voor de perfecte fiets. Het assortiment omvat kinderfietsen, hybridefietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, tandems en plooifietsen. Daarnaast vind je er stijlvolle accessoires zoals fietshelmen, manden en tassen. Als Giant Store sinds 2020, heeft Luna's Bikes voorrang bij levering van nieuwe fietsen en blijft het herstellingen van alle merken verzorgen. Of je nu professioneel fietst of voor je plezier, Patrick en Maria helpen je graag verder. Bezoek de winkel of neem contact op voor meer informatie!

De Vriendelijkste Handelaar van Bonheiden met een score van 9,62/10 is Body In Flow

Body In Flow – 9,62/10
Body in Flow helpt je te ontsnappen aan de druk van het dagelijkse leven en biedt ontspannende en helende massages om fysieke en mentale klachten te verlichten. Van therapeutische ontspanningsmassages en voetreflexologie tot zwangerschapsmassages en sportmassages, Grete zorgt ervoor dat je je weer in balans voelt. Iedereen, van jong tot oud, kan hier terecht voor een moment van 'me-time' en het opbouwen van nieuwe energie. Bezoek Body in Flow in Bonheiden, zet de tijd even stil, en geniet van de persoonlijke aandacht die jouw lichaam verdient. Want je bent het waard!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Bonheiden"