Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Brugge

Donderdag 23 mei 2024 16:50 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Brugge.

Alle handelaars in Brugge kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Brugge.
Heb jij een zaak in Brugge en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Brugge rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Brugge mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 3765 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Pasta Presto – 9,40/10
Geniet van Italiaanse specialiteiten bij Pasta Presto in Brugge, waar Allessandro en Kathy u verwelkomen in hun gezellige familierestaurant. In het hart van de Brugse binnenstad kunt u genieten van authentieke pizza's en pasta's, bereid zoals in Italië. Pasta Presto biedt dagelijks verse pizza's met een heerlijke Italiaanse bodem en smaakvolle ingrediënten, evenals verrukkelijke pastagerechten. Met vriendelijke bediening en een warme Italiaanse sfeer is het restaurant perfect voor een gezellig diner met het hele gezin. Voor wie liever thuis eet, biedt Pasta Presto ook een handige take-away service

ASAP Nails & Beauty bv 9,55/10
Welkom bij ASAP Nails & Beauty Supply, dé gespecialiseerde groothandel in Brugge voor nagelproducten, pedicure, wimper- en ontharingsproducten. Opgericht in 2006 door Sofie Devlieger, staat dit bedrijf bekend om zijn uitstekende service en kwaliteit. Met meer dan 13.000 verschillende producten op voorraad, biedt ASAP Nails & Beauty de nieuwste innovaties in de beautybranche. Hier vind je topmerken zoals Abstract®, Gelish® en Light Elegance. Ook voor saloninrichting en maatwerkmeubilair ben je hier aan het juiste adres. Bovendien biedt het erkende opleidingscentrum, ASAP Nails & Beauty Academy, doorgedreven opleidingen voor toekomstige beautyprofessionals. Ontdek ons assortiment en volg een virtuele tour op onze website.

De Vriendelijkste Handelaar van Brugge met een score van 9,59/10 is Beenhouwerij De Leeuwebrug

Beenhouwerij De Leeuwebrug – 9,59/10
Vind het beste assortiment aan vlees, charcuterie en kazen bij Beenhouwerij De Leeuwebrug in Brugge. In de Langestraat biedt deze slagerij dagelijks de mooiste stukken vlees, heerlijke charcuterie en een uitgebreide selectie Belgische en Franse kazen. Met jaren ervaring en vakkennis zorgt De Leeuwebrug voor uitmuntende versheid en kwaliteit. Of het nu gaat om een vleespakket, fondueschotel, gourmetschotel of barbecuepakket, alles wordt met vakmanschap en liefde bereid. Voor topkwaliteit rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees en lamsvlees is Beenhouwerij De Leeuwebrug de plek waar u moet zijn. Bezoek ons en proef het verschil!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Brugge"