Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Dendermonde

Donderdag 30 mei 2024 16:20 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Dendermonde.

Alle handelaars in Dendermonde kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Dendermonde.
Heb jij een zaak in Dendermonde en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Dendermonde langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Dendermonde mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 1377 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Kapsalon Papillot-9.23/10
Bij Kapsalon Papillot in Grembergen staat zaakvoerster Inge Claessens klaar om jouw haren te knippen, kleuren en stylen met de beste zorgen. Ze werkt enkel op afspraak, wat haar in staat stelt om elke klant persoonlijke aandacht te geven. Inge gebruikt kwaliteitsproducten zoals Goldwell, Kemon en Olaplex, die je haar verzorgen zonder het te beschadigen. Dankzij haar constante bijscholing volgt ze de laatste trends op de voet, dus of je nu een trendy kapsel wilt of speciaal haar voor een evenement, bij Kapsalon Papillot ben je in goede handen. En met een handige privéparkeerplaats achter de zaak is het maken van een afspraak nog gemakkelijker.

De Vriendelijkste Handelaar van Dendermonde met een score van 9.28 op 10 is Electro Eeckhoudt geworden.
Bij Electro Eeckhoudt in Dendermonde vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van elektronica, huishoudelijke apparaten en meer. Ons assortiment omvat klein elektro, audio en hifi, tablets en iPads, Fujifilm Instant camera's, Nilfisk alleszuigers, huishoudartikelen, keukenapparaten, smartwatches en smartphones, barbecues, en televisies van topmerken zoals Sony, Samsung en LG. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe koffiezetapparaat, een smartwatch om je activiteiten bij te houden, of een barbecue voor gezellige avonden, bij Electro Eeckhoudt ben je aan het juiste adres. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij je aankoop. Kom langs en ontdek ons uitgebreide assortiment!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be