Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Duffel

Woensdag 29 mei 2024 11:07 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Duffel.

Alle handelaars in Duffel kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Duffel.
Heb jij een zaak in Duffel en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Duffel rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Duffel mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 520 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Ti Sento – 9,32/10
Bij Ti Sento worden dames, heren en kinderen perfect geknipt en gekapt door een gepassioneerd team. Of je nu een schitterende nieuwe haarkleur, een frisse stijl of een creatieve verandering zoekt, Ti Sento biedt het allemaal. Naast traditionele knipbeurten specialiseert het kapsalon zich in haarkleuringen zoals balayage en ombré. Geniet van een ontspannen kapbeurt met een kopje koffie terwijl de ervaren kappers jouw haren precies naar wens verzorgen. Voor speciale gelegenheden creëren ze prachtig afgewerkte opsteekkapsels die langdurig hun vorm behouden. Bezoek Ti Sento voor uitstekende service en een perfecte look

De Vriendelijkste Handelaar van Duffel met een score van 9,72/10 is Kapsalon Sanké Duffel.

Kapsalon Sanké Duffel– 9,72/10
Bij Sanké geniet je van professionele haarverzorging met respect voor de natuur. Voor elke productaankoop planten ze een boom zonder extra kosten. In hun shop vind je een breed assortiment aan Redken haarproducten, fashion accessoires en fantasiejuwelen. Sanké's creatieve kappers leveren trendy kapsels op maat van jouw persoonlijkheid, altijd volgens een efficiënt tijdschema. Ze bieden topadvies en geavanceerde technieken zoals haarverlengingen en volumevergrotingen. Voor klanten met haarverlies door ziekte of andere oorzaken, biedt Sanké discrete en hoogwaardige pruiken en haartoevoegingen. Bezoek Sanké voor een volledige metamorfose en voel je mooi in je eigen vel.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Duffel"