Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Geel

Woensdag 29 mei 2024 12:08 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Geel.

Alle handelaars in Geel kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Geel.
Heb jij een zaak in Geel en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Geel rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Geel mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 1191 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Happy Zoo – 9,25/10
Bij Happy Zoo vind je alles wat je nodig hebt om je huisdier tevreden te stellen, van uitgebreide dierenvoeding tot accessoires en leuke beloningen. Deze moderne dierenspeciaalzaak, sinds 1998 een begrip in Geel, biedt een ruime en gezellige winkelervaring naast de McDonald's. Ontdek het brede assortiment aan voeding voor honden, katten, vogels, knaagdieren, reptielen en vissen. Daarnaast biedt Happy Zoo diverse hokken, manden, krabpalen, aquariums, speelgoed en meer. Het professionele team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Bezoek Happy Zoo voor luxe- en kwaliteitsproducten tegen lage prijzen en maak je huisdier blij!

SNSI Hair & Beauty Salon – 9,27/10
Bij SNSI Hair & Beauty Salon in de Nieuwstraat 70 te Geel verwelkomt Sonja je in haar salon voor een complete verwenervaring. Als gediplomeerd kapster biedt Sonja knippen, kleuren, brushen en feestkapsels aan voor dames, heren en kinderen. Daarnaast kun je genieten van ontspannende gelaatsverzorgingen, massages en manicurebehandelingen. Of je nu een nieuwe haarsnit wilt, een feestkapsel voor een speciale gelegenheid, of een rustgevende gelaatsmassage, bij SNSI Hair & Beauty Salon ben je in goede handen. Maak snel een afspraak en ervaar de ultieme verzorging en aandacht die jij verdient. Tot snel!

’t Lichtpunt – 9,30/10
Goede en sfeervolle verlichting is essentieel voor elke woning. Bij 't Lichtpunt in Geel vind je een uitgebreid assortiment LED-verlichting, moderne, klassieke en landelijke lampen voor binnen en buiten. Met jarenlange ervaring voldoet 't Lichtpunt aan al je lichtverwachtingen. Daarnaast bieden ze op maat gemaakte armaturen, vervaardigd in hun eigen atelier met hoogwaardige, Belgische materialen. Ontdek de schoonheid van licht en geef je ruimte een nieuwe dimensie. Bezoek de toonzaal en betaal gemakkelijk met ecocheques van Sodexo, Edenred en Monizze. Ervaar het verschil bij 't Lichtpunt in Geel.

Drankehandel S’jergers – 9,30/10
Drankenhandel S'Jegers in Geel biedt een uitgebreid assortiment aan dranken voor zowel particuliere klanten als de horecasector. Van klassieke, speciale en streekbieren tot een diverse selectie wijnen, cava en champagne, bij hun vind je alles voor elke gelegenheid. Geniet van een breed aanbod geestrijke dranken, waaronder whisky's, rum en likeuren. Ook niet-alcoholische dranken zoals koffie, thee en frisdranken zijn ruimschoots verkrijgbaar. Voor evenementen kun je bij hun terecht voor het huren van tafels, stoelen en tapinstallaties. Ontdek de kwaliteit en service van Drankenhandel S'Jegers en laat je verrassen door hun ruim aanbod.

Fietsherstelling Van de Weyer – 9,44/10
Sinds 2009 is Fietsherstelling Van de Weyer dé specialist voor al je fietsreparaties in Gooreind 57, Geel. Met jarenlange ervaring biedt Luc Van de Weyer kwaliteitswerk voor alle fietsmerken, van kleine aanpassingen tot grote reparaties. Op zoek naar een goede tweedehandsfiets? Hier krijg je altijd het juiste advies op maat. Fietsherstellingen worden klantgericht en budgetvriendelijk uitgevoerd, inclusief het instellen van je fietspositie met een precisie meettoestel. Voor snelle en professionele service, breng je je mountainbike, koersfiets, stadsfiets of tweedehandsfiets naar Fietsherstelling Van de Weyer.

Njam Njam – 9,46/10
Bij Njam Njam hoeft u niet meer te kiezen tussen een broodje of frietjes als lunch of avondeten. Deze veelzijdige voedingszaak in Geel biedt warme en koude belegde broodjes, koude schotels, en echte Belgische frietjes. Geniet van zelfgemaakte gerechten zoals stoofvlees, spaghetti, goulash, vidé en macaroni. Voor vegetariërs is er een ruime keuze aan snacks. Of u nu zin heeft in een belegd broodje, een frietje of een gezonde maaltijd, bij Njam Njam vindt iedereen iets naar zijn smaak. Kom gerust langs met een hele groep en ervaar de uitgebreide menukaart van Njam Njam.

De Vriendelijkste Handelaar van Geel met een score van 9,46/10 is De Mulder ‘ Voor Dier en Tuin’ – 9,54/10.

De Mulder ‘ Voor Dier en Tuin’ – 9,54/10

Sinds 2000 biedt De Mulder een uitgebreid assortiment voor dieren, tuinbenodigdheden en bakproducten. Ons gemotiveerde team staat klaar om je te helpen, met een sterke focus op kwaliteit, service en diervriendelijkheid. Naast een breed aanbod dierenvoeding, imkerbenodigdheden en tuingereedschap, bieden we ook biologische producten en meststoffen. Tijdens de winter bezorgen we gas en houtpellets aan huis. Bij De Mulder, een familiaal bedrijf, ben je geen onbekende. Kom langs en ervaar het vertrouwde gevoel zelf. Tot binnenkort!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Geel"