Groep Kenis start met de verkoop van Nissan in Geel

Woensdag 10 januari 2024 14:28 - geschreven door Geert

Groep Kenis begint het nieuwe jaar feestelijk met de introductie van Nissan in Geel. De groep, met vestigingen in Geel, Herentals, Turnhout en Antwerpen, is op 2 januari gestart met de verkoop van Nissan in hun Geelse vestiging. Na de opening van de Nissanvestiging in Turnhout in 2022 is dit de tweede vestiging voor het merk.

Peter Lavrysen, siteverantwoordelijke voor Geel, benadrukt dat Nissanrijders vanaf 1 februari terecht kunnen voor garantie, onderhoud, herstellingen en carrosseriewerk in Geel. Hoewel de huidige gebouwen al worden gebruikt voor de distributie van Renault en Dacia, staan er ook grootschalige verbouwingen op de planning, zoals aangegeven door Caroline Wouters, bestuurder van Groep Kenis.

Caroline voegt toe: "De toekenning van deze tweede Nissanvestiging bevestigt het vertrouwen dat Nissan heeft in onze groep. Nissanrijders kunnen erop vertrouwen dat hun voertuig bij ons in goede handen is, dankzij meer dan 60 jaar ervaring van onze nog steeds familiale groep. We hopen deze uitgebreide expertise ten dienste te stellen van alle Nissanrijders in Geel en omgeving."

Brand Manager voor Nissan, Bob Schampers, deelt zijn enthousiasme over de nieuwe ontwikkelingen. De integratie van Nissan binnen Kenis Geel zal ook resulteren in extra werkgelegenheid, met aanwervingen zowel in verkoop als naverkoop. Voor geïnteresseerden of potentiële kandidaten zijn de openstaande vacatures te vinden op de website van Groep Kenis. In januari zijn alle showrooms bovendien geopend op zondag de 14e, 21ste en 28ste, waar bezoekers kunnen profiteren van speciale "saloncondities."