Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Hamme

Vrijdag 24 mei 2024 10:47 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Hamme.

Alle handelaars in Hamme kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Hamme.
Heb jij een zaak in Hamme en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Hamme rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Hamme mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 375 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Ann D’Hollander – 9,16/10
Ann D'Hollander biedt een persoonlijke voetverzorging aan huis, speciaal voor wie niet goed ter been is of liever niet de deur uitgaat. Met haar jarenlange ervaring en constante bijscholing garandeert ze een uitstekende behandeling, inclusief manicure en medische pedicure. Van ingegroeide nagels tot schimmelnagels en wratten, Ann zorgt voor een professionele en pijnloze aanpak. Kies ook voor gellak voor een extra verzorgde uitstraling, met gebruik van kwaliteitsmerk Orly Gel FX. Laat je handen en voeten verzorgen door Ann en ervaar zelf het verschil. Maak een afspraak via mail of telefoon, en bezoek haar website voor meer informatie.

Leonidas Hamme – 9,25/10
Ontdek het chocoladegenot bij Leonidas Hamme in de Kerkstraat 19, waar we je verwelkomen met een glimlach en de lekkerste pralines. Hun assortiment biedt een ruime keuze aan pralines, marsepein, Manon pasta en zelfs chocoladelolly's voor de kleintjes. Stel een unieke geschenkmand samen met lokale lekkernijen of kies voor een van hun originele geschenken voor elke gelegenheid. Hun meester-chocolatiers zorgen voor de beste kwaliteit chocolade, terwijl je in hun koffiehoek kunt genieten van verse koffie of thee voor een moment van ontspanning. Kom langs en geniet van het beste van Leonidas!

De Berghut – 9,42/10
Voor sportievelingen en avonturiers biedt De Berghut in Hamme alles wat je nodig hebt. Van sportklimmen tot kamperen, van reisbenodigdheden tot slaapzakken en tenten, zij hebben het allemaal. Hun outdoor winkel voorziet je van hoogwaardig materiaal en uitgebreide keuzes, inclusief sportkledij en wandelgidsen. Bij De Berghut vind je alles om jouw outdoor avonturen onvergetelijk te maken. Bezoek hun winkel in de Plezantstraat te Hamme.

De Vriendelijkste Handelaar van Hamme met een score van 9,56/10 is Ekari.

Ekari – 9,56/10
Bij Kapsalon Ekari in Hamme draait alles om passie, kwaliteit en een positieve mindset. Met meer dan 30 jaar ervaring en een team van vakbekwame kappers streven ze ernaar om hun cliënten het beste te bieden. Als Redken & Mediceuticals specialisten zorgen ze voor een persoonlijk advies en werken ze met topkwaliteit producten. Maak een afspraak en ontdek hoe ze jouw haar omtoveren tot het kapsel van je dromen, voor dames, heren en kinderen.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Hamme"